“Hatay’da depremzedelerden hayır duası alıyoruz”

“Hatay’da depremzedelerden hayır duası alıyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Hatay bölgesinde yürüttükleri deprem çalışmaları ile hayır duası aldıklarını söyledi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar il teşkilatı Hatay’da yaraları sarmaya depremzedelere merhem olmaya devam ediyor. Önceki gün tüm teşkilatlarıyla Hatay’a giden AK Parti heyeti Kırıkhan ilçesinde tüm mahalle ve köyleri ziyaret ederek eksikleri giderdi. Hatay’da; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve yönetimleri, Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, ilçe başkanları, belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi üyeleri hazır bulundu.
“DEPREMZEDELERİN HAYIR DUASINI ALDIK”
Eksikleri tespit edip ilçeye dönen İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay 56 köy 17 mahallede yardım faaliyeti yaptıklarını açıkladı. Uluçay, kurdukları çadır kentleri inceleyip ziyaret ettiklerini dile getirdi. AK Parti heyeti olarak depremzedelere geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Uluçay, özellikle çocuk ve yaşlılarla ayrı ayrı ilgilendiklerini yaşlıların hayır dualarını aldıklarını ifade etti.
“BİZ İNSANLARIMIZA DOKUNMAYA HAZIRIZ MUHALEFET NEREDE?”
Kırıkhan ilçesindeki çalışmalar sonrası bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven şunları kaydetti: “Depremin ikinci gününden itibaren başlamış olduğumuz çalışmalarımıza bugün de kaldığımız yerden devam ediyoruz. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Bugün genel merkezimizin talimatıyla il başkanımızın önderliğinde milletvekili olarak, gençlik kolları, kadın kolları, il genel meclis başkanımız, tüm teşkilatımızla belediye başkanlarımızla bugün Kırıkhan ilçesinde tarama yapıyoruz. 56 köy, 17 mahallede tarama yaptık. Eksikleri tespit edip anında tedarik sağlıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek. Bugün aynı zamanda bütün illerde AK Parti teşkilatları aynı faaliyeti gerçekleştiryolar. Biz her zaman söylediğimiz gibi Allah bu devlete ve millete zeval vermesin. Bu millet necip bir millet. Buraya gelip de günübirlik ya da yarım gün gelip ziyaret eden sözde millet ittifakı başkanları vekilleri bir şey söylemek istiyorum; Öyle gelip gidip bakıp gitmek olmuyor. İnsanlar burada yaşamaya devam ediyor insanlara dokunmak, insanların yaralarına merhem olmak için Biz hazırız peki siz neredesiniz?”
“DEPREMİN YARALARI SARILINCAYA KADAR BURADAYIZ”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Genel merkezimiz tarafından başlatılan deprem bölgelerindeki ziyaret ve yardım faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Milletvekillerimiz kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımızla birlikte bu bölgedeyiz. Kırıkhan ilçesinde 56 köy 17 mahallemiz var. Gıda ve hijyen gibi bütün ihtiyaçlarını karşılamak üzere sahadayız. İnşallah depremin yaralıları sarılıncaya kadar onları rahat ettirene kadar buradayız.”
“ÇADIR KENTLERİN KURULUMUNU TAMAMLADIK”
AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, depremin ikinci gününden itibaren genel merkezimiz tarafından görevlendirildikleri Kırıkhan ilçesind yardım faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti. Ertürk, “Çadır kentlerin kurulumunu tamamladık ve illerimize dönerek eksikleri ihtiyaçları tamamladık, tekrar tüm teşkilatlarımızda birlikte Kırıkhan’a geldik. Bizler kadın kolları olarak buradayız.” ifadelerini kullandı.
“AFYON TEŞKİLATI OLARAK YARALARI SARMAYA ÇABALIYORUZ”
AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yüzyılın felaketi olan bu depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yakınlarına sabırlar niyaz ediyorum. Zor günlerden geçiyoruz ağır bir imtihandan geçiyoruz ama birlikte başaracağız diye yola çıktık. Biz gençlik kolları teşkilatımız olarak öncelikle genel merkezimizin koordinesinde Kahramanmaraş’ta akabinde de il başkanlığımız koordinesindeHatay, Antakya ve Kırıkhan’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada çok fazla depremzede vatandaşımız var. Gıda kıyafet gibi ihtiyaçları var. Bunları çözmeye çalışıyoruz. AK Parti Afyon teşkilatları olarak yoğun bir şekilde Hatay’da bulunuyoruz. Kırıkhan ve Antakya’da vatandaşımız ulaştık onların eksiklerini giderdik. Rabbim bu acıları bir daha yaşatmasın.”
“AFYON HATAY’A MERHEM OLACAK”
İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “İl Başkanımız Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’ın önderliğinde bütün teşkilat üyelerimiz ve gönüllülerle birlikte Hatay ilimizin Kırıkhan ilçesinde geldik. Burada ihtiyaç olan ne varsa, her yerde il başkanımızın göstermiş olduğu istikamette dağıtımlar yapacağız. Çocukları sevindirmek için buraya oyuncaklar çikolatalar getirdik. Kadınlarımız için ihtiyaç malzemeleri getirdik. İnşallah Afyon’umuz, Hatay’ımıza Kırıkhan’ımıza merhem olmaya devam edecek.”
“AFYON TEŞKİLATLARI DEPREMİN 2. GÜNÜNDEN BERİ SAHADA”
AK Parti Kırıkhan Teşkilat Başkanı Baki Bilir, partisinin Afyonkarahisar teşkilatlarının depremin ikinci gününden itibaren aralıksız Hatay’da görev aldıklarını belirtti. Bilir, “Afyonkarahisar teşkilat mensuplarımızı yöremizde görmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Aslında bir takım sıkıntılar var. Ama bunları biz büyük ölçüde giderdik. Afyonkarahisar İl Başkanımız, milletvekillerimiz sağ olsunlar. İkinci günden bu yana sahada burada büyük destek veriyorlar. Ulaşmadığımız, gitmediğimiz köy ve mahalle kalmadı. Üç gün önceki sıkıntılarımız beş gün önceki sıkıntılarımız yok. Milletimiz var olsun, devletimiz var olsun. Ordumuz askerimiz herkes seferber oldu. Onun için ben milletimizle gurur duyuyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM