Gazeteciler Cemiyeti’nden CİB Bölge Müdürü’ne ziyaret

Gazeteciler Cemiyeti’nden CİB Bölge Müdürü’ne ziyaret

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü görevine başlayan
Mehmed Zahid Talha Arar’ı ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Ankara Bölge Müdür yardımcısı ve Bölge Müdür Vekili iken geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile CİB Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü’ne atanan Mehmed Zahid Talha Arar, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle görevine gecikmeli başlayabilmişti. CİB Bölge Müdürü Arar’a yeni görevinde başarılar dileyen Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Sezer Küçükkurt, Mehmet Emin Güzbey, İsmail Akar, Mehmet Abdioğulları, Ömer Elçi ve Hakan Dilek AGC ve CİB’in ortak çalışmalara imza atma dileklerini aktardılar.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüğü’nün Afyonkarahisar’da bulunmasının Afyonkarahisar ve basın mensupları açısından bir şans olduğunu dile getiren CİB Bölge Müdürü Mehmed Zahid Talha Arar ise, “Afyonkarahisar’da görev yapmaktan son derece mutluluk duymaktayım. Sağlık sorunlarım nedeniyle biraz gecikmeli görevime başlamış olsam da kısa sürede buradaki dostlarımıza ve Afyonkarahisarımıza ısındım. İnşaAllah hep birlikte Afyonkarahisar’da kıymetli çalışmalara imza atacağız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM