İslami İlimler Fakültesi yeni  binasının yapım protokolü imzalandı

İslami İlimler Fakültesi yeni binasının yapım protokolü imzalandı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İslami İlimler Fakültesinin Ahmet Necdet Sezer (ANS) kampüsüne yapılacak olan yeni eğitim binasının yapımına ilişkin protokol, Afyonkarahisar Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı

 

Protokol imza törenine Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, bağışçı İş İnsanları Özcan Halaç ve Zeynep Başak Halaç, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güler, AKÜ Genel Sekreteri İhsan Ceran, İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Emin Uz ile AKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan katıldı.
Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş, yeni fakülte binasının hayırlı olmasını dileyerek, “İmzalanan protokolle İslami İlimler Fakültemiz eğitim binası, Halaç Ailesi tarafından inşa edilecek. Başta hayırsever Özcan ve Başak Halaç olmak üzere Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na ve önceki Valimiz Gökmen Çiçek’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Karakaş, “İslami İlimler Fakültemizin yeni binasının temeli inşallah Nisan ayında atılacak. 8 bin metrekarelik binamızın 1,5 yıl içerinde bitmesini planlıyoruz” diye konuştu.
HALAÇ AİLESİ VE REKTÖR KARAKAŞ BİNANIN YAPILACAĞI ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Afyonkarahisar Valiliğindeki imza töreninin ardından İş İnsanları Özcan Halaç ve Zeynep Başak Halaç, Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Rektör Karakaş ile İş İnsanları Özcan ve Başak Halaç, ANS kampüsünde inşa edilecek ve Nisan ayında temeli atılacak olan fakülte binasının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM