“Ambaryolu bayramdan sonra tek yön olacak, tüm muhalefeti teleferiğe bindirip Kale’nin tepesine çıkaracağım”

“Ambaryolu bayramdan sonra tek yön olacak, tüm muhalefeti teleferiğe bindirip Kale’nin tepesine çıkaracağım”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan Bayramı’ndan sonra Ambaryolu Caddesinde tek yön uygulamasına geçileceğini açıkladı. Muhalefetin eleştirmek için eleştiri yapmaması gerektiğini söyleyen Zeybek, “Hepinizi teleferiğe bindirip Kale’nin tepesine çıkaracağım” dedi

 

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in idaresinde yapıldı. Afyonkarahisar Belediyesi 2022 yılı faaliyet raporu muhalefetin ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantıda Daimi Encümen Üyelikleri ile Plan ve Bütçe, Bayındırlık ve İmar, Trafik, Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonlarına üye seçimi yapıldı.
“TRAFİK SORUNUNU TEK YÖN UYGULAMASI İLE ÇÖZECEĞİZ”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan Bayramı’ndan sonra Ambaryolu Caddesi’nde tek yön uygulamasına geçeceklerini açıkladı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye’nin 2022 yılı faaliyet raporu görüşülmesi sırasında muhalefetten gelen eleştirileri cevaplandırdı. Trafik sorununu tek yön uygulaması ile çözeceklerini söyledi. Eleştiri yapmak için eleştiri yapılmaması gerektiğinin altını çizen Zeybek, şehir içi trafik problemini herkesin kabul ettiğini kim görevde olursa olsun bu sorunun hemen çözülmesinin mümkün olmadığını ifade etti.
ZEYBEK: HEPİNİZİ TELEFERİĞE BİNDİRECEĞİM
Zeybek, “Ramazan Bayramından sonra Anbaryolu Caddesi’nde tek yön uygulamasına geçeceğiz. Yıkılan Belediye Şehir Çarşısının bulunduğu alana otopark yapıyoruz. Teleferik çalışması devam ediyor. Kalıcı eser bırakmadınız diyen sizleri teleferiğe bindirip Karahisar Kalesi’nin tepesine çıkaracağım.” dedi. Millet İttifakının CHP’li Üyesi Hüsnü Taşer, “Başkanım daha önce teleferikle ilgili açıklamalarınızda eleştirilerde bulunan muhalefete ‘Ya hesap bilmiyorlar ya dayak yemediler. Teleferiğin üzerine muhalefet binemez.’ demiştiniz. Teleferik tamamlanınca bindirecek misiniz?” sorusuna Zeybek, “Hepinizi teleferiğe bindirip Kale’nin tepesine çıkaracağım.” dedi.
MECLİS ÜYELİĞİNE KUMARTAŞLI GELDİ
Belediye’nin 2023 yılı gider bütçesinden bazı ödeneklerin yetmemesi nedeniyle ödenek aktarılması teklifi kabul edildi. Belediye’nin çeşitli birimlerine 14 milyon 500 bin TL ödenek aktarımı yapılacak. Öte yandan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Semai Kaya’nın 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı için meclis üyeliğinden istifa etmesi nedeniyle yerine iş insanı Mehmet Kumartaşlı geldi. Kumartaşlı, dün ilk meclis toplantısına katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM