Vali Yiğitbaşı İskenderun’da yaraları sarıyor

Vali Yiğitbaşı İskenderun’da yaraları sarıyor

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından devlet ve milletin el ele vermesiyle yaralar hızla sarılıyor. İskenderun Koordinatör Valisi olarak bölgedeki görevine 16. günde de devam eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için büyük çaba harcıyor

 

19 Mart itibariyle bölgede yürütülen çalışmalara katılan ve ilk andan itibaren bölgenin acil ihtiyaçlarının tespiti ve hızla çözüme kavuşturulması için vatandaşlarla görüşen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, devletin tüm imkanlarının depremzede vatandaşlara ulaştırılması için yoğun mesai yapıyor.
“DEVLTİMİZ TÜM İMKANLARIYLA SAHADA”
İskenderun’da hayatın hızla normale dönmeye başladığını vurgulayan Vali Yiğitbaşı şunları söyledi:
“Çocuklarımızın eğitimi elbette ki en öncelikli konulardan birisi. Onların eğitim hayatlarına yeniden devam etmesi adına çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Pazartesi itibariyle öğrencilerimiz yeniden ders başı yaptı. Onların yaşadıkları bu zorlu süreci en az hasarla atlatmasını sağlayabilmek, eğitim faaliyetlerine devam ederken duydukları heyecana ortak olabilmek bizler için çok anlamlı. Devletimiz yaraları sarmak için tüm kurumlarıyla sahada ve milletiyle el ele vererek çalışmalarını büyük bir gayret ve titizlikle sürdürüyor. El birliğiyle, gönül birliğiyle inşallah İskenderun’da hayatı tekrar normale döndüreceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM