Afyonkarahisar Özel İdare ekipleri İskenderun’da çadır kent kuruyor

Afyonkarahisar Özel İdare ekipleri İskenderun’da çadır kent kuruyor

6 Şubat depremlerinin ardından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatıyla deprem bölgesinde görevlendirilen Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekipleri İskenderun’da depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak yapılması planlanan çadır kent için çalışmalara başladı

 

İskenderun’da yapılacak olan çadır kentin fizibilite, yer/zemin düzeltilmesi, altyapı gibi çalışmaları deprem bölgesinde görevlendirilen Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekipleri ve araçları tarafından yürütülüyor.
“ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”
Çalışma alanında incelemelerde bulunan Vali Yiğitbaşı İl Özel İdare ekiplerine özverili çalışmaları için teşekkür ederek şunları söyledi:
“Tüm ülkeyi derinden etkileyen zorlu bir süreçten geçiyoruz. Burada bize düşen depremden etkilenen vatandaşlarımızın her ihtiyacına, sorununa en hızlı şekilde çözüm üretmek, destek olmak. Bu noktada beraber çalıştığımız herkes elinden gelen özeni, özveriyi gösteriyor. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekiplerimiz de gece gündüz demeden araçların başındalar. Bir haftalık işi birkaç günde bitirmeye gayret ediyorlar. Tek hedef depremzede vatandaşlarımızın barınma sorununa en hızlı şekilde çözüm olmak. İnşallah 600 çadırdan oluşan bu çadır kent buradaki barınma sorunun giderilmesine bir nebze de olsa yardımcı olacaktır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM