ASKF’den duyuru var

ASKF’den duyuru var

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından yapılan duyuruda U-12 Minikler Şenliği, U-14 Ligi, 1. Amatör Lig, Süper Amatör Lige katılacak takımlara bilgiler aktarıldı

 

ASKF tarafından yapılan açıklamada U-12 Minikler Şenliği, U-14 Ligi, 1. Amatör Lig, Süper Amatör Lige katılacak takımların 5 Eylül mesai bitimine kadar başvuru evrakları ve referans bedellerini yatırmaları istendi.

ASKF’den “Kulüplerimize Duyuru” başlığı ile yapılan açıklamada, “2023-2024 futbol sezonu  U-12 Minikler Şenliği, U-14 Ligi, 1. Amatör Lig, Süper Amatör Lige katılacak takımlarımızın 5 eylül Salı günü mesai bitimine kadar lige katılım başvurularını tamamlamaları ve referans bedellerini yatırmaları gerekmektedir. Katılım başvuruları tamamlandıktan sonra bu liglere ait fikstür çekimi aynı hafta sonunda çekilecek olup, kulüplere fikstür çekim tarihi ve saati ayrıca bildirilecektir. Başvuru evraklarını tamamlamayan ve referans bedelini yatırmayan kulüpler fikstüre dahil edilmeyecektir. Kulüplerimize önemle duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM