KİM NEREDE OY KULLANDI

KİM NEREDE OY KULLANDI

Afyonkarahisar Belediye Başkan adayları ve protokol mensupları aileleriyle birlikte oylarını kullandılar

Afyonkarahisar’da havaların iyi olmasıyla birlikte vatandaşlar, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine yoğun ilgi gösterdi. Sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşlara oy kullanmak için sandıkların yolunu tuttu.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, eşi Dr. Selim Yiğitbaşı ile birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri için Şemsettin Karahisari Ortaokulunda oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Yiğitbaşı, seçim sonuçlarının Afyonkarahisar ve Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te oyunu Gedik Ahmetpaşa okulunda eşi Sevim Zeybek’le birlikte kullandı.

ULUÇAY: TARİHİ BAŞARIYA İMZA ATACAĞIZ

Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Abdürrahim Mısri Ortaokulu’nda oyunu kullanan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar için hayırlı bir seçim dileyerek “Bu akşam tarihi bir başarıya imza atacağız” dedi.

 

KÜÇÜKKURT: SEÇİM SÜRECİNİ BÜYÜK OLGUNLUKLA GEÇİRDİK

Milliyet Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sezer Küçükkurt’ta oyunu Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu 2022 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Başkan adayı Küçükkurt’ta partililer ve ailesi eşlik etti. Küçükkurt Afyonkarahisar için seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Yaklaşık 3 ay süren seçim süreci büyük olgunlukla şehrimizde geçirdik. Demokrasi şöleni içerisinde seçim sürecini hep birlikte geçirdik,” ifadelerini kullandı.

KÖKSAL ANNESİ İLE OYUNU KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal’da oyunu annesi ile birlikte kullandı.

YAĞCI: HAYIRLI OLSUN

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı’da oyunu Afyonkarahisar TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eşi ve çocuklarıyla birlikte kullanırken, yerel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

KARATAŞ: DEMOKRASİ ŞÖLENİ

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Oyunu Kocatepe Anadolu Lisesi 2093 numaralı sandıkta kullanırken, seçimlerin demkrasi şöleni olduğunu söyledi.

KOCAŞABAN AİLESİYLE BİRLİKTE OYUNU KULLANDI

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Adayı iş insanı Halil Kocaşaban’da eşi ve çocuklarıyla birlikte oyunu Şemsettin Karahisar Ortaokulunda kullandı. Kocaşaban, seçimlerin Türkiye ve Afyonkarahisar’da hayırlara vesile olmasını diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM