“Devletin Bakanını Da Yanılttılar, İstifaların Üzerinden 7 Ay Geçti”

“Devletin Bakanını Da Yanılttılar, İstifaların Üzerinden 7 Ay Geçti”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partisinden istifa edip AK Parti’e üye oldukları bildirilen üç kişinin istifalarının üzerinden 1 yılı aşkın zaman geçtiğini belirtti. Mısırlıoğlu, “Devletin Bakanını da yanılttılar, istifaların üzerinden 7 ay geçti.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partide düzenlediği basın toplantısında yerel seçime birkaç gün kalması nedeniyle kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyduklarını belirtti.

“İktidar partisinin çaresizliği ortadadır.” diyen Başkan Mısırlıoğlu, şunları kaydetti: “Yerel seçime sayılı günler kala her gün gündemde yeni bir olay oluyor. Bizlerde gelişen olaylar karşısında kamuoyunu ve basını bilgilendirme ihtiyacı duyuyoruz. İktidar partisinin çaresizliği ortadadır. Basınımızın ve kamuoyunun önünde günü kurtarmak için çırpınmaktadırlar. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Mahinur Özdemir Göktaş ilimize geldi. Sayın Bakan ilimize vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulmak için mi geldi, Sayın Uluçay’a destek amaçlı mı geldi? Bunu herkes biliyor. Tabi çalışacaklar son kozlarını oynayacaklar. Yalnız benim anlamadığım basında ‘İYİ Parti yönetiminden istifa AK Parti’ye katılım.’ diye. Bakan hanımıda burada yanıltan bir rozet takma seremonisi yaşandı. Burada rozet taktıkları üç arkadaşımızdan biri olan Alaattin Özen emekli öğretmendir. 10 Temmuz 2023 tarihinde partimizden istifa etmiştir. İstifa ettikten sonra dışardan parti faaliyetlerine katılmış fakat her hangi bir resmi görevi bulunmamaktadır. Haberde adı geçen Emine Eryeşil ve eşi de Özer Eryeşil’de 10 Temmuz 2023 tarihinde partimizden istifa ettiler. Bu aile kızlarını üniversiteye öğretim elemanı olarak yerleştirmeye çalışmaktadır. İYİ Parti üyeliklerinin kızlarının atanmasına engel oduğu gerekçesiyle bizzat benimle görüştüler. ‘Başkanım İYİ Parti üyesi olmamız kızımızın atanmasına engel, biz bu nedenle istifa etmek istiyoruz.’ dediler ve partiden istifa ettiler. Partimizden ayrılmaları yeni olan bugün olan bir olay değildir. Anlamadığım bir konu da, 22 yıldır Türkiye’yi ve ilimizi yöneten iktidar panik halinde tekeden süt çıkarma mantığıyla aylar önce olan istifaları bugün olmuş gibi lanse etmesidir. Devletin bakanı da yanıltılmıştır. Bizlerde her gün bize diğer partilerden gelen üyeleri medyaya takdim etmeye kalkar ve partiye bir akın diye bir görüntü yaşatabiliriz. İktidarda olan bir parti 7 ay önce olan istifalara sarılıyorsa bu iş bitmiştir, bunlar seçimi şimdiden kaybetmiştir ve panik halindedirler.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM