DEVA Partisi vatandaşın nabzını tutuyor

DEVA Partisi vatandaşın nabzını tutuyor

Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanlığı, Afyonkarahisar’da vatandaşın nabzını tutuyor

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İl Başkanlığı, Fuar Alanı’nda kurulan pazarcı esnafını ziyaret etti. Ziyarette DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık ve beraberinde Nevzat Arslan, Hasan Er, Selçuk Altıntuğ, Ercan Ekşi, Kerem Konuralp, Necmettin Çoban, Bekir Erkmen, Ahmet Kızık, Mehmet Kondu ve Kazım Çelikkol her aldı.
DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, “Köylümüz manavda 20 ila 25 TL arasında değişen domatesin pazarda 10 TL den satıldıgını buna rağmen pazarlamakta zorlandıklarını belirttiler. Heyetimiz pazarda ciddi bir azalış söz konusu olduğunu üzülerek gözlemledi. Pazarcı esnafı azalmış, alışverişe gelen vatandaş azalmış.. İçinde bulunduğumuz ekonomik kriz malesef pazar yerini de etkilemiş.” dedi.
Daylık, şöyle devam etti:
“Türkiye, DEVA Partisi iktidarını ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ülkeyi tekrar düzlüğe çıkartarak insanca yaşam kalitesine ulaştıracagı günleri sabırsızlıkla bekliyor. DEVA Partisi ülkemizin verimli topraklarının DEVA Partisi iktidarında tarım üzerine yapacağı yatırımlarla köylümüzün ve üreticimizin yanında olacaktır. DEVA Partisi iktidarlarının ilk 90 gün ve 360 gününde neler yapacağını kamuoyu ile paylaşan tek siyasi partidir. Bunlardan ilk eylem planı tarık üzerinedir. Şuan için bu denli hazırlık yapan, yapacaklarını kamuoyu ile paylaşan siyasi bir oluşum yok. Halkımız merak etmesin eğitimden ekonomiye, tarımdan sanayiye güçlü üretken Türkiye’yi tekrar inşa edeceğiz.” >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM