İGM Ağustos toplantıları başladı

İGM Ağustos toplantıları başladı

İGM Ağustos ayı toplantılarının birinci birleşimi dün tamamlandı. Meclis üyeleri bugün ikinci toplantı için biraraya gelecek

 

İl Genel Meclisi (İGM) Ağustos ayı toplantılarının birinci birleşimi dün sabah Meclis Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.
Açılış ve yoklamanın ardından toplantıda ilk olarak gündem dışı dört konu okutulup rapor hazırlanması için oybirliğiyle ihtisas komisyonlarına gönderildi. Toplantı gündemin ikinci maddesinin görüşülmesiyle devam etti. Afyonkarahisar Çay ve Bolvadin İçmesuyu Arıtma Birliği kurulması için meclis kararı alınması konusu rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara gönderildi. Şuhut ilçesine bağlı Ağzıkara köyünün yerleşik alanının tespit edildiği, yapılan Köy Yerleşik Alanının onanmasına dair kararın alınması talebi önce ilgili komisyonlarda değerlendirilecek. İl Özel İdaresi 2022 Mali Yılı Gider Bütçesi ile ayrılan ödeneklerden, ihtiyaca yetmeyeceği anlaşılan ve yapılmasında önem teşkil eden projelere ait harcama kalemlerine ilişkin ek ödenek yapılması konusu oybirliğiyle komisyonlara gönderildi. Meclisin Ağustos ayı ikinci birleşimi yarın sabah Meclis Toplantı Salonu’nda başlayacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM