Şuhut’ta DEVA hazırlıkları tamam

Şuhut’ta DEVA hazırlıkları tamam

Demokrasi ve Atılım Partisi Şuhut İlçe Başkanlığı’nın açılması için hazırlıklar tamamlandı

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, Burak Açıkgözoğlu, Nevzat Arslan, Selçuk Altıntuğ, Ayşen Deniz, Ali Şensoy, Ahmet Kızık, Mehmet Eray ve Ercan Ekşi ile Şuhut İlçesi’nde teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
Geçtiğimiz aylarda Şuhut İlçe Kongresini tamamlayan DEVA Partisi, Şuhut İlçe Başkanlığı hazırlıklarını tamamladı. DEVA Partisi Şuhut İlçe teşkilatından Basri Er’in daveti üzerine Şuhut İlçesi’ne giden il yönetimi çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Basri Er yaptığı konuşmada, “İlçe başkanımız Turgut Tunçay Bey birtakım temaslarda bulunmak üzere ilçemiz dışında faaliyetlerini sürdürüyor. Biz de ilçe teşkilatı olarak değerli il yönetimi ve yol arkadaşlarımızı ilçe binamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu gurur hepimizin. Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde kurulan DEVA Partisi’ni katkı sağlayacağımızın heyecanını hep birlikte bugün bu binada yaşıyoruz. Büyük Taarruzun 100. Yılını kutladığımız bu günlerde Şuhut ilçemizde DEVA Partisinin hizmet binası kazandırmak bizler için ayrı bir sevinç ayrı bir heyecan. İnşallah Şuhut’lu hemşehrilerimize uzun yıllar hizmet etmek bizlere nasip olur.” dedi.
DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık ise, “Bugün bizleri ağırlayan, bu binayı Şuhut’lu hemşerilerimize kazandıran Şuhut İlçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İnşallah zaferin 100. Yılını kutladığımız bu günlerde Şuhut için ayrı bir önemi olan Zafer’in 100’üncü yıl dönümünde hizmet binamız Şuhutlu hemşehrilerimize hayırlı olur.” ifadelerini kullandı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM