Sandıklı’da Termal Turizm Festivali coşkusu

Sandıklı’da Termal Turizm Festivali coşkusu

Sandıklı Belediyesi tarafından düzenlenen Termal Turizm Festivali, vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşiyor

 

Hüdai Kaplıcaları’nda 8-9-10-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan ve açılışı Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ile Kaymakam Eflatun Can Tortop tarafından yapılan Termal Turizm Festivali, ilk gün büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti.
Sandıklı Hüdai Kaplıcaları’nda; festival kapsamında Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Alptuğ Ayhan ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından aşure dağıtımı yapıldı. Aşure dağıtımının ardından Hüdai Kaplıcaları’nda açılan stantları gezen heyet esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileklerinde bulunarak kısa sohbetlerde bulundular.
8 Ağustos Festival Programı kapsamında ilk olarak Dj Doğukan Alsay ve ekibi tarafından müzik etkinliği düzenlendi. Güncel yabancı ve Türkçe pop ağırlıklı programda vatandaşların sanatçılara telefonlarının ışığı ile eşlik etmesi renkli görüntüler oluşturdu. Daha sonra güncel müzik listelerinde haftalarca en çok dinlenen şarkıcılar Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş tarafından konser verildi.
Programda konuşan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, yağmura rağmen alanı tıklım tıklım dolduran vatandaşlara, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’a teşekkür etti.
Festival programı kapsamında 9 Ağustos Salı günü de Tuğçe Kandemir konseri düzenlendi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM