“Büyük Zafer’in 100  yılında Afyon birlikteliğini gösterebilmeli”

“Büyük Zafer’in 100 yılında Afyon birlikteliğini gösterebilmeli”

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Büyük Zafer’in 100’üncü yıldönümünde Afyonkarahisar’ın birlikteliğini göstermesi gerektiğini belirtti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, dün sabah partide basın toplantısı düzenledi. Mehmet Kocacan, mübarek Muharrem ayının Türk İslam Âlemine, hayırlar getirmesini diledi. Kocacan, Hava Meydan Komutanlığı’na ait eğitim uçağının düşmesi sonucu can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirterek eğitmen pilota ve genç stajyer öğrenciye geçmiş olsun dileklerini iletti.
“HERKES MAKAMINA OTURDU, TAŞLAR YERİNE OTURDU”
Mehmet Kocacan, Milletvekili Mehmet Taytak’la birlikte ziyaretleri sürdürdüklerini belirtti. Kocacan, “Çeşitli odaların yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşkilat olarak hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Biz oda seçimlerinde tarafsızlığımızı ve adaleti gözeterek, kimseye açıktan aleni ‘Biz sizin yanınızdayız.’ demeden, siyasete bulaştırmadan kendi meslek grupları içerisinde rahat hareket ederek, odalarının her türlü sorunlarını bize taşıyabilmelerini sağladık. Bu nedenle ziyaretlerimizi bir hayli geç yaptık. Herkes makamına oturdu, taşlar yerine oturdu.” dedi.
“ZİYARETLERİMİZDE EKSİKLERİ VE OLABİLECEKLERİ PAYLAŞTIK”
“Nihayetinde bizde artık büyüyen, gelişen, herşeyi ile örnek şehir olmaya namzet Afyonkarahisar ilinde yaşıyoruz. Dedikoduyu, haseti, çekememezliği bir kenara bırakıp kim seçimle biryere gelmişse demokrasi açısından da el ele tutuşup odaların verimli çalışmaları gerektiğini beyan ettik.” diyen Kocacan, “Ziyaretlerimizde eksik tarafları, olabilecekleri, eksik tarafları, bizim yapabileceklerimizi hemhal ederek paylaştık. Tüm sivil toplum kuruluşlarının kitlesel bir anlayışla hareket etmeleri halinde özgür irade ortaya konulur. Verimlilik açısından da haklarının korunması sağlanır.” diye konuştu.
“KÜÇÜKLÜĞÜMDEKİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMLARINI, RESEPSİYONLARI ARIYORUM”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Büyük Zaferin 100’ncü yılında 100 etkinlik olarak yola çıkıldığı açıklamasını hatırlatan Kocacan, “Teknofest’te iki ayak oldu. Birinci ayağımız bizim Kütahya-Altıntaş’taki hava meydanında Kütahya üstlendi. İlimizde de İHA dediğimiz insansız hava araçlarıyla ilgili çocuklarımızın katıldıkları bir yarışma sözkonusu oldu. Biz Teknofest’te iki ayaklı bile olsa Afyonumuz’a en azından teknoloji ile ilgili bir fuar, yarışma olarak çocuklarımızın ilgi alanı oluşturabilecek birşeyi getirdik. O günkü günde bugünkü Valimiz Doçent Dr. Sayın Kübra Güran Yiğitbaşıda dâhil olmak üzere herkes Büyük Zaferin 100’ncü yılı için ayağa kalktı. İşte burada Afyon büyük zaferimizin 100’ncü yılında birlikteliğini gösterebilmelidir. Ben küçüklüğümdeki 30 Ağustos Zafer Bayramı’ndaki resepsiyonları, bayramları arıyorum. Bunu da dillendiriyorum. Bunlar yapılamadığından değil. Türkiye’nin atlattığı badireleri hep birlikte yaşadık. Covid-19 pandemisi, 15 Temmuz hain darbe kalkışması gibi süreçleri birlikte yaşadık. Hassas noktalarımız olan hem milli hem dini değerlerimizin yeniden insanlarımızın gönüllerine taht kurması, gelecek nesillerimizin teknolojiyle birlikte tarihimizi anlayabilme ferasetini ancak bu şekilde anlatabiliriz.” şeklinde konuştu.
“MHP TEŞKİLATLARIYLA GECE GÜNDÜZ YOLLARDA”
MHP teşkilatları olarak Milletvekili Mehmet Taytak’la birlikte gece-gündüz demeden yollarda olduklarını dile getiren Kocacan şunları söyledi: “Biz MHP olarak gece-gündüz yollardayız. Bir siyasi parti olarak oy için yola çıksak bile önceliğimiz devletimizdir. Ondan sonra devletin içerisinde yaşayan milletimizdir. Ondan sonra davamız ve biz diye başlıyoruz. İl, il, ilçe ilçe düzenlediğimiz toplantılarımız sivil toplum kuruluşlarına yaptığımız ziyaretlerle devam etti. Geçtiğimiz günlerde üç yerde Cem Evlerine hakaret vari tacizler yapıldı. Afyonumuzdaki Bektaşi Derneğine bağlı Cem Evini ziyaret ettik. Oradaki kardeşlerimizle, canlarımızla biraya gelerek dertlerini dinledik. Cem Evinde içtiğimiz çay çok güzeldi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Esnafımızı, sanatkârımızı yerinde ziyaret ettik. Nabız tuttuk. Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan gazimiz Fatih Çiyiltepe kardeşimizi de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi bildirdik.” Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM