USMEV yarın aşure dağıtacak

USMEV yarın aşure dağıtacak

USMEV Başkanı Hacer Aran, yarın Cuma namazı çıkışı Mevlevi Konağı’nda dağıtılacak şifalı aşure dağıtımına tüm Afyonkarahisar halkını beklediklerini belirtti

 

Uluslararası Mevlevi Kültürünü Yaşatma Derneği (USMEV) Başkanı Hacer Aran, dernek olarak yarın yapılacak dualarla karılacak aşurenin 19 Ağustos 2022 Cuma günü Cuma namazının ardından Mevlevi Konağı’nda dağıtılacağını açıkladı.
Aran, şifalı aşure etkinliği hakkında bilgi vererek şunları kaydetti: “Aşure dağıtımı öncesi Mevlevi Konağımızda sema töreni ve dinleti etkinliği düzenleyeceğiz. Mevlevilikte ikinci büyük merkez olan Afyonkarahisar’da yıllarca dernek çalışmalarımızın arasında yer alan Şifalı Aşure etkinliklerinde, binlerce insanımızla bir araya geldik. Yarın yapılacak dualarla aşure karışımının ardından Cuma namazı çıkışı Mevlevi Konağımızda şifalı aşure dağıtımımızı gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğimiz için emek veren ve bizimli birlikte olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Aşure dağıtımına da tüm halkımızı davet ediyorum.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM