6’lı masa Afyon’da toplanacak

6’lı masa Afyon’da toplanacak

Altı muhalefet partisi liderinin bir araya geldiği 6’lı masa toplantılarının 6’ncısı dün Ankara’da Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıların bundan sonra her liderin kendi memleketinde yapılacağı öğrenildi

 

 

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanlarınca oluşturulan 6’lı masanın 6. toplantısı, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, saat 14.00’te Saadet Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi.
Toplantıda Liderlerin ikinci tur görüşmelerinin, her liderin kendi memleketinde yapılması konusunda anlaştığı öğrenildi. Bu kapsamda altılı masanın bir dahaki toplantısının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde Tunceli’de yapılması bekleniyor. Daha sonra sırasıyla; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantı Sivas’ta, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantı Konya’da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğindeki toplantı Ankara’da, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğindeki toplantı Kocaeli’de ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ev sahipliğindeki toplantı ise Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek.
Öte yandan 6’lı masa toplantısının ardından yayınlanan basın açıklamasında ise bir sonraki toplantının 2 Ekim Pazar günü saat 14:00’da CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM