BAL’da rakipler belli oldu

BAL’da rakipler belli oldu

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Belediye Bolvadin Termalspor ve Sandıklıspor 8. Grupta 4 Antalya, 4 Konya, 2 Eskişehir, 1 Isparta ve 1 de Burdur temsilcisi ile eşleşti

Amatör İşlerden Sorumlu TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez başkanlığında toplanan Bölgesel Amatör Lig çalışma grubu, 2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi. 80 ilden 196 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig, 14’er takımın yer aldığı 14 gruptan oluştu. Grup müsabakaları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan on dört takımın karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak. 1-2 Ekim’de başlayacak olan 2022-2023 sezonu BAL müsabakaları fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar’ı BAL’da temsil edecek olan Belediye Bolvadin Termalspor ve Sandıklıspor, 2022-2023 sezonunda 8. Grupta mücadele edecek. Bolvadin ve Sandıklı’nın grubunda 4 Antalya, 4 Konya, 2 Eskişehir, 1 Burdur ve 1 Isparta temsilcisi yer alacak. 2022-2023 sezonunda BAL 8. Grupta mücadele edecek olan Belediye Bolvadin Termalspor ve Sandıklıspor’un rakipleri ise şöyle:
Maküspor (Burdur), Keçiborlu Belediyespor (Isparta), Çatalhöyük Çumra Belediyespor (Konya), Ereğlispor (Konya), Meram Karakartallarspor (Konya), Sarayönü Belediyespor (Konya), Kemerspor (Antalya), Korkuteli Belediyespor (Antalya), Kumluca Belediyespor (Antalya), Manavgat Belediyespor (Antalya), Anadolu Üniversitesi (Eskişehir), Yunusemrespor (Eskişehir)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM