Türkiye Şampiyonası Afyon’da yapılacak

Türkiye Şampiyonası Afyon’da yapılacak

Türkiye Su Sporları Federasyonu ile yapılan görüşmeler sonunda Kablolu Sukayağı Wakeboard Kulüplerarası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek

Spor kenti olma yolunda yoğun çaba harcayan Afyonkarahisar, farklı branşlarda bir çok spor müsabakasına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kocatepe Spor Kompleksi içerisinde inşa edilen Kablolu Sukayağı Wakeboard tesisinde 26-28 Ağustos tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası düzenlenecek. Kablolu Wakeboard sporunun Afyonkarahisar’da da yaygınlaşmasına da ciddi katkısı olacağı ifade edilen şampiyona için geri sayım başladı.
Ülke genelinden kulüpler düzeyinde çok sayıda sporcunun katılımı ile gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası için kayıtlar devam ediyor. Şampiyonada mücadele edecek olan sporcular için Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun internet Sitesi üzerinden bilgilendirmeler de yapılıyor. Afyonkarahisar’da ilk kez düzenlenecek olan Şampiyonanın teknik toplantısının ise 26 Ağustos 2022 günü SUKAY tesislerinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM