AFSÜ’de Zafer Ortapedi Günleri düzenlenecek

AFSÜ’de Zafer Ortapedi Günleri düzenlenecek

AFSÜ Zafer Ortopedi Günleri etkinlikleri kapsamında 25-26 Ağustos 2022 tarihlerinde Ortopedik Cerrahide Dijital Teknolojilerin Yeri ve Kullanımı Toplantısı organize edilecek

Büyük Taarruzun 100’ncü yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) tarafından Zafer Ortopedi Günleri 25-26 Ağustos 2022 tarihlerinde Ortopedik Cerrahide Dijital Teknolojilerin Yeri ve Kullanımı Toplantısı düzenlenecek.
Toplantı öncesi 25 Ağustos 2022 tarihinde 17.00-19.00 tarihleri arasında kayıt alındıktan sonra akşam saat 20.00’de Şuhut Atatürk Evi ve Kocatepe’ye gezi düzenlenecek. 26 Ağustos 2022 tarihinde toplantının açılış konuşmasını Prof. Dr. Özal Özcan yapacak. Özcan, “Artroplasti Cerrahisinde Kullanılan Dijital Teknolojiler ‘Neler var, Neler Geliyor?” başlığında bir sunum yapacak. Ardından Prof. Dr. Reha Tandoğan, “Robotik Diz Artroplasti ve Kişiye Özgü Dizilim Felsefeleri” başlığında sunum gerçekleştirecek. Op. Dr. Asım Kayaalp tarafından “Robotik Kalça Artroplasti ve Spino-Pelvik Parametreler” başlıklı sunum sonrası Doçent. Dr. M. Nuri Konya tarafından “Üç Boyutlu Yazıcılarla İmplant Tasarımı” konusu anlatılacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM