Kocatepe’nin 58. yılını kutladılar

Kocatepe’nin 58. yılını kutladılar

Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı, AK Parti Milletvekilleri Eroğlu ve Yurdunuseven, CHP Milletvekili Köksal, AK Parti İl Başkanı Uluçay, BİK Konya Şube Müdürü Aktaş, AKÜ Rektörü Karakaş gazeteniz Kocatepe’nin 58. yayın yılını kutladılar

 

Gazeteniz Kocatepe’nin 58. kuruluş yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Ali Aktaş ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş birer kutlama mesajı yayınladılar.
VALİ YİĞİTBAŞI BAŞARILAR DİLEDİ
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güren Yiğitbaşı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazetenizin kuruluşunun 58. yılına girmesi nedeniyle şahsınızda tüm çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.”
EROĞLU: KAMUOYUNUN DOĞRU BİLGİLENDİRİLMESİNDE ÖNEMLİ
BİR GÖREV ÜSTLENİYOR
Orman ve Su İşleri eski Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise şunları söyledi:
“Kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşlarımızın haber alma hakkının korunması demokrasimizin işlerliği bakımından basınımız hayati öneme sahiptir. Tarafsız ve hür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur.
Bu ağır ve tarihi mesuliyetleri karşısında, Kocatepe Gazetesi çalışanları vazifelerini yerine getirirken mesai mefhumu olmaksızın, zor şartlar altında, özveriyle ve meslek onurlarına yaraşır bir şekilde çalışmaktadırlar. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşlarımızın haberlere ulaşmasını sağlayan Kocatepe Gazetesinin sahip ve çalışanlarını gönülden tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Malazgirt Zaferi’nin 951. ve Zafer’in de 100. sene-i devriyesini kutladığımız bugünlerde Kocatepe Gazetesinin 58. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, yayın hayatınızda üstün muvaffakiyetler diliyorum.”
YURDUNUSEVEN: İLKELİ,
DİNAMİK, SAYGIN VE CESUR…
AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven de yayınladığı mesajında Kocatepe Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Yurdunuseven, “Kurulduğu günden bu yana ilkeli, dinamik, saygın ve cesur gazetecilik anlayışıyla, Afyonkarahisar’ımız, ülkemiz ve dünya gündemine dair vatandaşlarımızı bilgilendirme noktasında başarılı bir yayın hayatını sürdüren Kocatepe Gazetesi’nin 58.kuruluş yıl dönümünü kutluyor Kocatepe Gazetesi nezdinde hizmet veren tüm çalışanlarına başarılar diliyorum.” dedi.
KÖKSAL: SON 58 YILIN
GÜVENİLİR HABER KAYNAĞI
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal,
Koatepe Gazetesi’nin 1965’den bu yana Afyonkarahisar’da aralıksız olarak yayın hayatını sürdürdüğü belirterek, “Son 58 yılın güvenilir haber kaynağı ve Afyonkarahisar’ın sosyal, ekonomik, kültürel, sportif, siyasi “tanığı” olan Kocatepe Gazetesi’nin kent açısından büyük önem taşıyan hizmetlerinin, doğru ve tarafsız gazetecilik ilkeleri doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarıyla sürmesini diler, geçmişten bugüne kadar Kocatepe Gazetesi’ne emeği geçen herkesi kutlarım.” şeklinde konuştu.
REKTÖR KARAKAŞ: HALKIN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNE TERCÜMAN
Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise, “Gazetenizin 58. Kuruluş yıldönümünü kutlar, sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.” dedi.
ULUÇAY: KOCATEPE GAZETESİ
AFYON HALKININ GÖNLÜNDE MÜSTESNA BİR YERE SAHİP
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’da Kocatepe Gazetesi’nin kuruluşunun 58. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Uluçay mesajında, “Sayın Sezer Küçükkurt’un, başında bulunduğu Kocatepe gazetesi, 58 yıldır halkımızın gönlünde müstesna bir yere sahip olarak yayın hayatını sürdürüyor. Nice güzel ve bereketli yıllar diliyorum.” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Uluçay, “Tarafsız habercilik anlayışıyla ilimizde her zaman gündem oluşturan, halkın ve haklının yanında olma ilkesinden hiçbir zaman taviz vermeyen Kocatepe, okuyucusuyla ilk kez buluştuğu 30 Ağustos 1965 yılından beri prestijli yayın çizgisini ve şehrimizin en güvenilir gazetelerinden biri olma özelliğini korudu” dedi.
“KOCATEPE’NİN ŞEHRİMİZİN GELİŞİMİNE KATKISI BÜYÜKTÜR”
“Hem marka değeri hem de okuyucu profili yönüyle bakıldığında çıtasını sürekli yükselten bir çizgiye sahip olan Kocatepe Gazetesi, genç kadrosu, dürüst, şeffaf ve sorumlu habercilik anlayışıyla halkımızın gönlünde yer tutmuş bir değerdir” diyen Uluçay mesajını, “Yerel basın Afyonkarahisar’da ve bölgemizde yaşanan gelişmelerden haberdar olmamızı sağladığı gibi, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına da önemli katkılar sunmuştur. Şüphesiz Kocatepe Gazetesinin bu katkılarda payı büyüktür. Yerel basınımızın, büyük bir özveri içerisinde yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan sonra da aynı özveri ve duyarlılıkla devam ettireceklerine olan inancımı her zaman olduğu gibi bu günde de belirtmek istiyorum” ifadeleri ile noktaladı.
AKTAŞ: BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN
Basın İlan Kurumu (BİK) Konya Şubi Müdürü Ali Aktaş yayınladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk basınına 57 yıldır sunduğunuz katkılar nedeniyle bugüne kadar emeği geçen herkesi kutluyor; Kocatepe Gazetesi ve çalışanları için geleceğin başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM