Başkan Zeybek, Afyonkarahisarlılara teşekkür etti

Başkan Zeybek, Afyonkarahisarlılara teşekkür etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Büyük Taarruzun 100. Yıldönümü dolayısıyla Afyonkarahisar’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış törenine katılan Afyonkarahisar’lılar için teşekkür mesajı yayınladı

Zafer Meydanı’nın tarihi günlerden birini yaşadığına dikkat çeken Başkan Zeybek, Afyonkarahisar’da resmî açılışı gerçekleştirilen, yatırım bedeli 4 milyar 67 milyon lirayı bulan, 222 eserin şehre ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.
Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi:
Kıymetli hemşehrilerim; Büyük Taarruzun 100 yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla Afyonkarahisar’mızı onurlandıran Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimize teşrifleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Cumhurbaşkanımızın Afyonkarahisar’a gelişiyle Zafer Meydanımız, eşi görülmemiş tarihi bir kalabalığa şahit olmuştur. Daha önce olduğu gibi bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Afyon Kalesi gibi dimdik duran, Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Mitingin ardından Cumhurbaşkanımızı Belediyemizde ağırladık. Kendisine yatırım ve hizmetlerimizle ilgili bilgi verdik. Her daim yanımızda olan, şehrimizin geleceği için durmadan, yorulmadan yaptığımız çalışmalarımıza destek veren Cumhurbaşkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimize gelişi öncesi ve sonrası Zafer Meydanı’nda görev alan AK Parti İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Cumhur İttifakı Teşkilatlarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza, esnafımıza, alanın düzenlenmesinde emeği geçen belediye personelimize, katılımlarıyla bizleri onurlandıran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Cumhurbaşkanı Yardımcımıza, Bakanlarımıza, Valimize, Milletvekillerimize, Genel Başkan Yardımcılarımıza, MKYK Üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, Şehit Ailelerimize, sivil toplum örgütlerimize, kurum temsilcilerimize, muhtarlarımıza, tüm misafirlerimize ve açılış töreninde tarihi, rekor bir katılımla coşkumuza ortak olan on binlerce hemşehrimize şükranlarımı sunuyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM