Başkan Zeybek muhtarları dinledi

Başkan Zeybek muhtarları dinledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle muhtarlarının talep ve isteklerini yüz yüze dinledi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti. Muhtarlarla omuz omuza birlikte Afyonkarahisar için önemli yatırım ve projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Başkan Zeybek, istişare toplantılarının önemine vurgu yaptı.
Mahalle ziyaretleri ve çeşitli programlarla muhtarlarla sık sık temas halinde olduklarının önemle altını çizen Başkan Zeybek istişare kültürüne büyük önem verdiğini bu kapsamda mahalle ziyaretlerinin sürdüğünü ifade etti. Yapılan yatırım ve talepler üzerine muhtarlarla istişare de bulunan Zeybek, tüm yatırımları ve hizmetleri muhtarlar ile paylaştı. Başkan Zeybek, talep ve önerileri de dinleyerek toplantıda planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Başkan Zeybek muharlarla Belediye’nin yatırım programında yer alan işler ile ilgilide istişareler de bulundu.
Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda tek ortak gayenin “Afyonkarahisar’a hizmet” etmek olduğu belirtildi.
“ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Başkan Zeybek toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki heyeti belediyemizde misafir ettik. Belediye olarak mahallelerimize yaptığımız yatırım ve çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM