Rektör Okumuş, mazbatasını aldı

Rektör Okumuş, mazbatasını aldı

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ikinci dönem için Rektörlük mazbatasını aldı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü olarak yeniden atanan Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığında düzenlenen törenle mazbatasını aldı. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Prof. Dr. Okumuş’a rektörlük mazbatasını takdim ederek görevinde başarılar diledi.
Rektör Prof. Dr. Okumuş, Türkiye’nin sağlık temalı üç devlet üniversitesinden biri olan AFSÜ’ye kendisini rektör olarak yeniden atayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını arz ederken, YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar’a ve YÖK üyelerine de teşekkürlerini iletti.
“OMUZLARIMIZDAKİ AĞIR SORUMLULUĞUN BİLİNCİYLE ETKİLİ HAMLELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
İkinci dört yıllık görev sürecinde AFSÜ’deki faaliyetlerin daha yoğun bir çalışma temposuyla yürütüleceğini vurgulayan Prof. Dr. Okumuş, şöyle konuştu:
“İnşallah yeni dönemde omuzlarımızdaki ağır sorumluluğun bilinciyle üniversitemiz adına yeni ve etkili hamleler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yönetim kadrosundaki değerli ekip arkadaşlarım ve tüm paydaşlarımızla birlikte üniversitemizin kurumsal kimliğini geliştirmek, uluslararası bilinirliğini artırmak, sağlık sektörüne kalifiye çalışanlar yetiştirerek Türkiye’ye, Afyonkarahisar’a ve bölgemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz.” >> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM