“Yaptıklarımız  yapacaklarımızın teminatıdır”

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

ATSO Başkanı ve dördüncü dönem başkan adayı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar’a daha fazla hizmet etmek ve şehri daha ileriye götürebilmek için yeniden aday olduğunu belirterek kırmızı pusulaya oy istedi

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve yeni dönem Başkan Adayı Hüsnü Serteser, Meslek Komiteleri adaylarına dün akşam Akrones Termal Otel’de akşam yemeği verdi. Serteser, yemeğin ardından basın açıklaması yaptı.
“ÇOK ÇALIŞTIK, ÇOK YORULDUK,
GÜZEL HİZMETLER YAPTIK”
Hüsnü Serteser yaptığı konuşmada, 2009 yılından itibaren üç dönem ATSO’nun Başkanlığını yaptığını söyledi. 1 Ekim 2022 tarihinde ATSO Meslek Komitesi seçimleri yapılacağını belirten Serteser, “ATSO yönetiminde geçen 13,5 yılda üç dönem birlikte hem ATSO Meclisi’nde hem meslek komitelerimizde hem yönetim kurullarımızda ve odamızın diğer organlarında çok önemli hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Bu hizmetleri yaparken hakikaten çok yorulduk. Çok çalıştık ama güzel hizmetler yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek bir defa daha dördüncü dönem olarak dostlarımızla birlikte aday olduk.” dedi.
“KASAMIZDA PARAMIZ VAR,
KREDİ BORCUMUZ YOK”
Geniş bir katılım ve geniş bir kucaklama ile meslek komitesi üyelerini birlikte belirlediklerini belirten Serteser, “Bu dönemde çok daha büyük hizmetleri yapmaya adayız. Bilindiği üzere iki önemli binayı, hizmet binamızı, daha önce hizmet binası olarak kullandığımız şu anki ATSO İş Merkezi’nin her birini birisini birinci dönemimizde diğerini ikinci dönemimizde üç dönemdir meclis üyelerimizle birlikte, yönetim kurullarımızla birlikte inşaa ettik. Bütçemiz dardı ama bu bütçeyi kredi almadan yapmamız mümkün değildi. Hem bu bütçeyi çok güzel kullandık hem kredi alarak o küçük bütçelerle yapamayacağımız çok büyük işleri yaptık. Şu anda mutlulukla söylüyorum ki iki binamızında hiçbir kredi borcu kalmadı.” diye konuştu.
“YILLARDIR BEKLENEN OSB’Yİ ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIZ”
502 kilowatık enerji santrali yaptıklarını ifade eden Serteser, “Şu anda hizmet binamızın elektriğini kendi karşılayan bir binadır. Hatta şebekeye elektrik satarak bütçemize katkı sağlıyoruz. Faaliyet ve adiat gelirlerimizin dışında ki diğer faaliyet gelirlerimizi hep artırmaya çalıştık. Hakikaten ATSO’yu kendi şirketimizi nasıl titizlikle yönetiyorsak, nasıl bonkörce harcamalar yapmıyorsak öyle yönettik.
Yaptığımız binaya 2011 yılında başlayıp, 2013 yılında bitirdik ama kendim de inşaat mühendisi olduğum için çok planlı yaptık. İleride yeşil enerjinin çok önemli olacağını o günlerden gördük. Şu anda dünya birincisi olan Londra Birem sertifikası alan ve yeşil binalarda en üst derece oyu alan bir bina ile dünya birincisi olduk. Bu tecrübelerimizi büyüklerimiz başka yerlerde kullanmamızı istediler. Giden Valimiz Gökmen Çiçek, Sayın Milletvekillerimiz Sinanpaşa’da yıllardır bekleyen merkez 2. OSB’nin başına geçmemizi istediler. Şu anda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yıllardır beklenen OSB’yi şehrimize kazandıracağız.” şeklinde konuştu.
“TAKDİR EDİYORSANIZ KIRMIZI PUSULAYA OY VERİN”
Hüsnü Serteser sözlerini şöyle tamamladı: “Şahsen inşaat sektöründeyim. En az konutu bu dönem ürettim. Çünkü odamıza o kadar emek verdim. Bu çok değerli meslek komitesi adaylarıyla birlikte kırmızı pusulaya oy verin. Gelin bizi bir defa daha seçin Afyon’a daha fazla hizmet edelim. Bu bizi mutlu edecektir, bizde Afyonkarahisarımız’ı çok daha ileriye götüreceğiz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM