“Baro’da Birlik için adayız”

“Baro’da Birlik için adayız”

Afyonkarahisar Barosu’nun önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulunda başkanlık için yeniden aday olan mevcut Başkan Turgay Şahin ile ekibi dün akşam biraraya geldi

 

Afyonkarahisar Baro Başkanlığı’nın olağan seçimli genel kurul toplantısı 1-2 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Genel kurul toplantısı 1 Ekim 2022 Cumartesi günü sabah AKÜ ANS kampüsünde bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Seçim 2 Ekim 2022 Pazar günü Adliye’nin 3. katındaki Baro hizmet alanında gerçekleştirilecek.
Seçimde Av. Murat Çelikbaş ile Baro’nun mevcut Başkanı Av. Turgay Şahin yarışacaklar. Afyonkarahisar Barosu’nun yaklaşık 700 üyesi bulunuyor.
“Baro’da Birlik” için çalıştıklarını belirten Av. Turgay Şahin, “Yeniden güçlü bir Baro için Baroda Birlik anlayışıyla çıktığımız bu yolda projelerimizi anlatıp, ekibimizi tanıtacağımız bir toplantı düzenledik. Tüm meslektaşlarımıza katılımları için teşekkür ediyoruz” dedi.
Adliye karşısındaki bir düğün salonunda düzenlenen programa çok sayıda avukat katıldı. Baro Başkan adayı Turgay Şahin’in aday yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Av. Nesrin Çelikbilek, Av. Halil Gümüş, Av. Mahmut Ekici, Av. Buket Aydoğaş, Av. Cem Tunç, Av. Erhan Doğan, Av. Döndü Bozan, Av. Onur Çelik, Av. Ahmet Yasin Şahin ve Av. Ayşe Demirel

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM