Yalçın, istek ve önerileri dinledi

Yalçın, istek ve önerileri dinledi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Nurettin Karaman İlkokulu’nda öğretmenler, öğrenciler ve velilerle bir araya gelerek istek ve önerileri dinledi

 

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Şube Müdürü Sezai Keklicek, Nurettin Karaman İlkokulu’nda okul öncesi eğitimin önemi ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla yapılan etkinliklere katıldılar.
Program kapsamında erken çocukluk eğitiminin öneminden bahsedilerek, okul öncesi eğitimin, çocuğun gelişim alanlarını destekleyerek yetişkinlik döneminde daha üretici ve verimli olmasına ve var olan potansiyelini ortaya daha kolay bir şekilde çıkarmasına yardımcı olacağı anlatıldı. Etkinlikte öğrencilerin gelişimi için okul öncesi eğitimde yer almasının gerekliliği belirtildi.
İL Milli Eğitim Müdürü Yalçın, etkinlikte okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerle bir araya gelerek sohbet etti, istek ve önerilerini dinledi. Yeni eğitim öğretim yılının sağlık ve başarılı dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM