Zeybek, mahalle ziyaretlerine ara vermiyor

Zeybek, mahalle ziyaretlerine ara vermiyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Eşrefpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Eşrefpaşa Mahallesi ziyareti kapsamında Muhtar Ramazan Doğankaya ve mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Zeybek, belediye çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Zeybek’e ziyaretinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Muhtar Ramazan Doğankaya eşlik etti. Talep ve önerileri yerinde dinleyip çözümler üreten Zeybek, ihtiyaçlara hızla yanıt verileceğini ifade etti.
“YERİNDE TESPİT, YERİNDE ÇÖZÜM”
Çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi vererek hatıra fotoğrafları çekinen Başkan Zeybek, “Cuma ziyaretimizi bu hafta Eşrefpaşa mahallemizde gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizle hasbihal ettik, mahallemizin eksikliklerini kontrol ederek, yerinde inceledik. Ziyaretlerimiz her hafta olduğu gibi bundan sonra da devam edecek.” dedi.
“2023 SEÇİMLERİNDE VATANDAŞLARIMIZA GÜVENİYORUZ”
AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ise, “Yerinde tespit ve yerinde çözümün adresi bu hafta Eşrefpaşa. Başkanımızın gerekli talimatları ilgili birimlere verdi. İnsanların yüzü güldükçe bizler memnun oluyoruz. 20223 seçiminde de vatandaşlarımıza güveniyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de memnun ediyor. Bizlerde ziyaretlerinde Başkanımıza destek çıkıyoruz. Teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Mahalle Muhtarı Doğankaya’da Mehmet Zeybek ve ekibine teşekkür ederek hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
FATİH SEMT PAZARINI DA ZİYARET ETTİ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyet mahalle ziyareti ardından Fatih Semt Pazarında esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Başkan Zeybek, esnaflara sahip çıkmaya onlarla birlikte omuz omuza yürümeye devam edeceklerini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM