Vali Yiğitbaşı, köy ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi

Vali Yiğitbaşı, köy ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

 

Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak eğitim, sağlık, su, yol, tarım arazilerinde yaşanan sıkıntılar gibi pek çok konuda taleplerini Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na iletti.
Muhtarları dinleyen, taleplerine çözümler üreten Vali Yiğitbaşı, gerekli gördüğü konularda ilgili kurumlara talimatlar verdi.
“Sizler vatandaşlara uzanan en yakın elimizsiniz.” diyen Vali Yiğitbaşı, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında en ufak bir sıkıntı yaşamadan hayatlarına devam edebilmeleri için devletimizin imkânları çerçevesinde elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz.” dedi.
Toplantıya Vali Yiğitbaşının yanı sıra; Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yılmaz Kırgel, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı, Türk Telekom Müdürü Mehmet Murat Usluer, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Karakaya, Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol, Afyonkarahisar’da Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur’da katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM