Yeşilay’da etkinlikler ardı ardına

Yeşilay’da etkinlikler ardı ardına

Yeşilay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeşilay Genel Merkez Kadın Komisyon Başkanı Ülkenur Büke, Afyonkarahisar Yeşilay Şubesi’ni ziyaret etti. Büke’nin Afyonkarahisar ziyaretinde Genel Merkez projeleri ve kadın komisyon faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunuldu

 

ŞUHUT MYO’DA “TELEFONSUZ HAVA SAHASI”
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle, AKÜ Şuhut MYO, Şuhut Gençlik Merkezi ve Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi iş birliği ile farkındalık etkinliği düzenlendi. Yeşilay Afyonkarahisar yöneticileri ile Yeşilay Genel Merkez Kadın Komisyonu Başkanı Ülkenur Büke, Şuhut Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen etkinliğe katıldılar.Program kapsamında gönüllü öğrencilerden oluşan, “Sıfır Atık, Acil Durum ve Afet, Sevgi ve Merhamet, Sağlık, Eğitim, Çevre ve Yeşilay Timlerinin” gerçekleştirdiği etkinliklerin fotoğrafları sergilenerek bu amaçla hazırlanan kısa filmlerin gösterimi yapıldı. Yeşilay Şubesi gönüllüleri, Şuhut MYO Gönüllü Yeşilay Timi öğrencilerinin bağımlılıkla mücadele farkındalık projesi kapsamında Şuhut – Akyuva Köyü İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ile yaptıkları faaliyet “99 Yeşilcan” adı ile kısa film olarak gösterildi.
Teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek adına ‘Telefonsuz Hava Sahası ‘ alanının da açılışı yapıldı. Telefonsuz 30 dakika sloganıyla yola çıkılan bu projede ‘Telefonsuz Hava sahası’ alanında, öğrenciler telefonları olmadan farklı aktivitelere katılıyorlar
YEŞİLAY KADIN KOMİSYONU’NA KADIN MUHTARLARDAN DESTEK
Gerçekleştirilen etkinliğe ait fotoğraf ve afişlerin yer aldığı sergi açılışı, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı ve Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Nurullah Kaya, Yeşilay Kadın Komisyon Başkanı Ülkenur Büke ve İlçe protokolünün katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinlikte Yeşilay Kadın Komisyon Başkanı Emine Ağtaş ve kadın komisyon üyeleri de hazır bulundu. Film gösteriminden sonra Afyonkarahisar Vali Yardımcısı ve Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Nurullah Kaya ile Yeşilay Kadın Komisyon Başkanı Ülkenur Büke, başta Yeşilay olmak üzere bu projede yer alan kurumlara teşekkürlerini iletti.
Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri tarafından Afyonkarahisar şehir merkezindeki kadın muhtarlar ziyaret edildi. Yeşilay’ın çalışmaları hakkında bilgiler verilen Karaman Mahallesi Muhtarı Neşe Yılmaz ile Mecidiye Mahallesi Muhtarı Deniz Özcan Yeşilay’ın çalışmalarına katkı sunacaklarını bildirdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM