ATSO ve Park Afyon’dan “Curcuna”

ATSO ve Park Afyon’dan “Curcuna”

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hâle getirilen ve bu yıl 16’ncısı düzenlenen ATSO Spor Oyunları’nda AVM’de Curcuna oyunu tamamlandı. ATSO’yu temsil eden Ömer Şahan ise müsabakaları birinci tamamladı

 

Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen AVM’de Curcuna oyununda, katılımcılara alışveriş merkezi içinde yapacakları görevlerin pusulaları verildi. Katılımcılar, görevleri yaparken Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Park Afyon’un Instagram hesaplarını da etiketledi.
AVM’de Curcuna oyununda birinci Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası adına yarışan Ömer Şahan, ikinci Petvimin adına yarışan Banu Başak Karakaya, üçüncü Kombobit adına yarışan Aliye Mete Sert oldu.
Dereceye girenlerin plaket ve madalyaları, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Altınay, Ömer Özpınar ve Kerem Güzel tarafından takdim edildi.
AVM’de Curcuna oyununa katılan ve babaları ile birlikte iyi bir yarışma çıkaran Kemal Özpınar, Emir Özpınar ile Pamir Güzel de madalya aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM