“Tematik konserlerimiz bu yıl da devam edecek”

“Tematik konserlerimiz bu yıl da devam edecek”

Aksam Genel Koordinatörü ve Türk Sanat Müziği Topluluğu Şefi Öğr. Gör. Yunus Emre Uğur; 2013 yılından itibâren Afyonkarahisar’da birbirinden farklı tematik konulardan oluşturdukları konserlerle Afyonkarahisarlı sanatseverlerin karşısına çıktıklarını belirterek, “Bu yıl da birbirinden farklı alanlarda nitelikli çalışmaları Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle buluşturacağız” dedi

 

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı ve Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi (AKSAM) iş birliği ile AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğunun, Sanat Yönetmeni/Şef: Yunus Emre UĞUR yönetiminde TRT İstanbul Radyosu’nun nâdide seslerinden Melihat Gülses’in konuk sanatçı olarak katıldığı “Hazân Şarkıları” temalı konser beğeni topladı.
Sonbahar, hazân ve hüzün temalı şarkıların seslendirildiği konseri Afyonkarahisar Vali Vekili Uğur Kolsuz, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın eşi Dr. B. Selim Yiğitbaşı, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, İl Genel Meclisi Merkez MHP Üyesi Ahmet Zeki Ertürk, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin olmak üzere çok sayıda sanatsever izledi.
Aksam Genel Koordinatörü ve Türk Sanat Müziği Topluluğu Şefi Öğr. Gör. Yunus Emre Uğur; 2013 yılından itibâren Afyonkarahisar’da birbirinden farklı tematik konulardan oluşturdukları konserlerle Afyonkarahisarlı sanatseverlerin karşısına çıktıklarını belirterek, “Bu yıl da birbirinden farklı alanlarda nitelikli çalışmaları Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşayacağız. Kadrosunda hemen her yaştan 70’den fazla Türk Sanat Müziği sevdalısının olduğu bu topluluğun yıl içerisinde yaklaşık 3 konser planlıyoruz” dedi.
Konserin sonunda AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı Melihat Gülses’e resminin mermere işlendiği özel bir plaket ile çiçek takdim ederken, Afyonkarahisar Vali Vekili Uğur Kolsuz AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu Şefi Öğr. Gör. Yunus Emre Uğur’a teşekkür etti.
>> Ş. Cüneyt Bursalıoğlu’nun haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM