Afyon İMO’dan meslek içi eğitim

Afyon İMO’dan meslek içi eğitim

Afyonkarahisar İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) tarafından “Deprem Etkisi Altında Mevcut Bina Sistemlerinin Değerlendirilmesi ve Güçlendirme Tasarımı için Özel Kurallar” ve “Özellik Arz Eden Binaların Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Yönetmelik” konulu meslek içi eğitim verildi

 

Afyonkarahisar İnşaat Mühendisleri Odası’nın (İMO) düzenlediği meslek içi eğitim dün sabah Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Meslek içi eğitime Afyonkarahisar’da mühendislik bürosu bulunan ve resmi kurumlarda çalışan 80 oda üyesi katıldı.
Meslek içi eğitim açış konuşmasını Afyonkarahisar İMO Temsilcisi Ahmet Neoldum yaptı. Ahmet Neoldum, temsilcilik olarak 1 Kasım 2022 tarihinde bütün merkez ve ilçe, belde belediyelerinin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, OSB Müdürlüklerine, Afyonkarahisar’da bulunan Yapı Denetim Firmalarına resmi bir yazı gönderdiklerini söyledi. Neoldum, “Serbest piyasada iş yapan üyelerimize de gerek birebir arayarak gerekse sosyal medya hesaplarımızdan ve toplu SMS yoluyla duyuru yaptık. Resmi kurumlara yazılan yazımızda, ülkemizin deprem kuşağı üzerinde yer aldığı ve şehrimizin merkez ve ilçeleri ile birlikte aktif fay hatları üzerinde yer almakta olduğunu belirtmiştik. Yazdığımız bu resmi yazının ardından 23 Kasım 2022 tarihinde Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde gerçekleşen deprem ile ne kadar isabetli bir yazı olduğunu bir kez daha gördük. İMO Afyonkarahisar Temsilciliği olarak doğru bir yolda olduğumuzu düşünüyoruz. Üyelerimizin ve resmi kurumların yaşadıkları sıkıntıları yakından takip ederek üzerimize düşen görevi, temsilcilik olarak her zaman daha iyisini hedefleyerek yapacağımızı, bu vesile ile bir kez daha dile getirmek isteriz. Bu bağlamda eğitim için Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden bizleri kırmayıp gelen değerli hocalarımız Prof. Dr. Özgür Avşar ve Doç. Dr. Ali Bozer’e tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM