“Afyon turizmde Türkiye’nin yıldızı olmaya aday”

“Afyon turizmde Türkiye’nin yıldızı olmaya aday”

Afyonkarahisar İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır ve beraberindekiler Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu Başkanı Bilal Şenel’e kurulun yeniden göreve seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

 

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, özellikle turizmin en önemli ayağı ve paydaşçısı olan seyahat acentalarının turistlerin daha güvenli, keyifli yolculuk yapmalarını sağlayan iç ve dış turizmin gelişmesi konusunda en büyük etkenin seyahat acentaları olduğunu vurguladı.
Mehmet Tanır, 25. Dönem TÜRSAB Dumlupınar BTK seçimlerinde tekrar göreve seçilen Bilal Şenel ve yönetim kurulu üyelerini kutladığını sözlerine ekledi. TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel’de turizm alanında birlikte çalışacakları şehrin ve bölgenin turizm destinasyonlarında, çeşitliliğinde, turizm gelirlerinde Türkiye’nin yıldızı olmaya aday olan Afyonkarahisar’ı üst noktalara birlikte nasıl taşıyabiliriz üzerinde düşündüklerini belirtti. Şenel, “İşbirliği ile turizm gelirini turizm kalitesini ve kültürümüzdeki mutluluğu, daha nasıl çoğaltarak insanlıkla nasıl paylaşılabilir konuları ortak paydamızdır.” dedi.
Şenel, ziyaretlerinden dolayı Afyonkarahisar İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır ve beraberindekilere teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM