En güzel yarışma için imzalar atıldı

En güzel yarışma için imzalar atıldı

Afyonkarahisar Belediyesi, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Kitap Okuma Yarışmasının 7.’sinin düzenlenmesi için protokol imzalandı

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar ve Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan arasında protokol imzalandı.
Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube öncülüğünde öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışma yine Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile gerçekleşecek. Proje kapsamında 7 yılda 55 binden fazla kitap, merkezde ve ilçelerde bulunan okulların kütüphanelerinde Afyonkarahisar Belediyesi’nin hediyesi olarak yerini almış olacak. Her yıl ortalama 6 bin öğrencinin ilgi gösterdiği yarışmada Başkan Zeybek’in hediyeleri öğrencilere ulaştırılacak.
Üç kategoride yapılacak yarışmada her kategorinin birincilerine diz üstü bilgisayar, ikinci ve üçüncülerine tablet, ilk kırka giren her kategorideki tüm öğrencilere ise bisiklet verilecek.
“ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Yarışmanın şehre ve öğrencilere hayırlı olmasını temenni eden Başkan Mehmet Zeybek, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığına teşekkür ediyorum. Geçen sene 6.’sını düzenlediğimiz ödüllü kitap okuma yarışmasının bu yıl 7.’sini düzenleyeceğiz. Her zaman eğitime destek çalışmalarında Belediye olarak yer almaya gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimize, kırtasiye ve burs yardımı başta olmak üzere çeşitli destekler sağlıyoruz. Eğitim ile ilgili şehrimizin ve çocuklarımızın yararına olacak her işte yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Okumayı seven nesiller yetiştirmek adına protokolümüze imzalarımızı attık. Öğrencilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM