Cezaevinde dini bilgiler yarışması düzenlendi

Cezaevinde dini bilgiler yarışması düzenlendi

Afyonkarahisar Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında bulunan cezaevi personeline, tutuklulara, hükümlülere yönelik “Dini Bilgiler” yarışması düzenlendi

 

Ceza İnfaz Kurumlarında görev yapan personeli ile tutukluların, hükümlülerin, dini bilgi düzeylerini artırmak Ceza İnfaz Kurumlarına yönelik yapılan manevi rehberlik çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla dini bilgiler yarışması yapıldı.
Afyonkarahisar Müftülüğü ile Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliği içerisinde yapılan “Dini Bilgiler” yarışmasına; erkek, kadın hükümlü, tutuklulardan 722, ceza infaz kurumlarında görevli personelden 202 kişi katıldı. Bilgi yarışmasına katılan hükümlü, tutuklu ve cezaevinde görevli personeller Afyonkarahisar Müftülüğü “Dini Bilgiler Yarışması Yürütme Komisyonu” tarafından “Namaz İlmihali, Siyer-i Nebi ” isimli kitaplardan hazırlanan 60’ar soruyu, 75 dakikalık sürede tamamladılar. Yarışmada; Birinciye: bin 500 TL, ikinciye bin TL, üçüncüye 750 TL, 4. ve 10. arası dereceye girenlere 250’şer TL para ödülü verilecek. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri daha sonra yapılacak programda verilecek.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM