“İşinizi aşkla yapın”

“İşinizi aşkla yapın”

Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GİKAM) ile Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu tarafından Abdullah Kaptan konferans salonunda “Kişisel Keşfin! Aynanda Sen” semineri düzenlendi

 

Yönetim Danışmanı, KOÇTOR ve Eğitimci Dr. Mahmut Naci Çuhacı tarafından verilen “Kişisel Keşfin! Aynanda Sen” konulu seminerin açış konuşmasını Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Selman Koçak yaptı. Girişimcilik ve Kariyer Topluluğunun GİKART ve Kariyer Sohbetleri adı altında iki yeni projesinin olduğunu ifade eden Koçak, “GİKART projesi Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu üyelerine indirim aldığımız, öğrencilerin nakit akışı sağlamış olduğu indirim aldığımız bir kart. GİKART’lı arkadaşım üniversiteye geldiği zaman, maddiyat sıkıntısı çekmeden ya da bunu en aza indirerek sosyal anlamda kendi aktivitelerini yapmaya devam edecek. Kariyer Sohbetlerinde ise anlaştığımız yerler var. Cumartesi ya da Pazar günleri gelecek misafirimizin saatine göre biz önceden ayarlıyoruz. Sponsor olan kafelerimize gidiyoruz, indirimli bir şekilde kahvemizi içerken kariyer sohbetleri gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.
“Kişisel Keşfin! Aynanda Sen” seminerinde Yönetim Danışmanı, KOÇTOR ve Eğitimci Dr. Mahmut Naci Çuhacı liderliğin ‘cefada önde gitmek, sefada arkada kalmak’ olduğunu söyledi. Çuhacı, “Yaşamın sırrını öğrenmek istiyorsanız, konfora talip olmayın. Sonunuz hüsran olur. Önce cefaya talip olun, sonunuz gerçekten sefa olacaktır. Sadece alın teri dökmeniz yetmiyor; gönül teri de dökün. İşinizi aşkla yapın. Bunun için belinizi ve yüreğinizi işe koşmadan başarı yolculuğu mümkün değil. Girişimciliğin bir örneğini sergileyen siz gençler işinizi aşkla yaparsanız, gelecek rotanızda arzu ettiğiniz noktaya geleceksinizdir. Başarı kendiliğinden gelmez. Başarı dediğiniz kavram hazır olana gelir. Başarı yolcuğunun başındasınız ve hazırsınız.” dedi.
Çuhacı seminerde; kişisel keşif yolculuğundan insanın kendisi ile tanışması, doğru tanımlar ve tespitler yapması, insanın hedef koyabilmesi ve bu hedefe odaklanarak kendi yolculuğunu hazırlayabilmesi konularında katılımcıları bilgilendirdi.
İnteraktif olarak gerçekleştirilen seminer soru cevabın ardından sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM