“İYİ Parti Afyon’da birinci parti olacak”

“İYİ Parti Afyon’da birinci parti olacak”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ilk yönetim kurulu toplantısında Afyonkarahisar’ın birinci partisinin İYİ Parti olacağını söyledi. Mısırlıoğlu, “Ülkemizi yeniden güçlendirilmiş parlamenter sistem ile aydınlık günlere kavuşturacağız” dedi

 

11 Aralık 2022 tarihinde yapılan 3. olağan seçimli genel kurul toplantısı sonrası göreve seçilen İYİ Parti İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ilk toplantılarını partide İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun idaresinde yaptılar.
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantıda kendilerini tanıttılar. Birlikte ve kararlılıkla çalışacaklarının altını çizen Muhammet Mısırlıoğlu, “Bir bütün olarak birlikte kararlılık içerisinde çalışacağız, yeni projeler üreteceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde iyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya geliyor ve Türkiye iyi olacak. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız, milletimize inanıyor ve güveniyoruz. 85 milyonuz büyük bir milletiz çalışıyoruz, adaletli paylaşımı sağlayarak birlikte başaracağız. Mazlumun haklının yanında zalimin karşısında olacağız, tüm vatandaşlarımızı sevgi ve muhabbetle kucaklayacağız. Afyonkarahisar’ımızın birinci partisi İYİ Parti olacaktır. Ülkemizi yeniden güçlendirilmiş parlamenter sistem ile aydınlık günlere kavuşturacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener inşallah başbakan olacak ve Cumhurbaşkanı millet ittifakının adayı olacaktır. Sizlere güveniyor ve yeni görevinizde tekrar başarılar diliyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM