“AFJET’te endişeye gerek yok”

“AFJET’te endişeye gerek yok”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AFJET’te önceki gece yarısı sistemde çalışan kuyulardan iki tanesinin devre dışı kalmasına sebep olan teknik arızalar nedeniyle kısmi sıkıntı yaşandığını belirterek, “Endişeye gerek yok. Gerekli müdahaleler yapıldı” dedi

 

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AFJET’in ısıtma sisteminde kısa süreli aksama yaşandığını ve gerekli müdahalelerin yapılarak sistemin normale döndürüldüğünü bildirdi.
Gazeteniz Kocatepe’nin soruları üzerine konuyla ilgili olarak bilgilendirmede bulunan Vali Yiğitbaşı, “Önceki gün (Çarşamba) gece yarısı sistemde çalışan kuyulardan iki tanesinin devre dışı kalmasına sebep olan teknik arızalar oluştu. Bu sebeple dün (Perşembe) gün içerisinde sıcaklık düşmeleri meydana geldi. Sonrasında gerekli müdahaleler yapıldı ve arızalar giderilerek sistem normal çalışma düzenine döndü. Sistemin büyüklüğünden kaynaklı olarak evlerin ısısının normale dönmesi biraz zaman almış olabilir. Gece saatlerinden itibaren bölgelerimizin çoğu normale dönmüş durumdadır. Genel Müdürümüz ve ekiplerimiz gece geç saatlere kadar Gecek Ana Isı merkezinde sistemi kontrol ettiler.” dedi.
Vatandaşların ısınma konusunda endişe etmemelerini isteyen Vali Yiğitbaşı, “Kimi zaman teknik sorun yaşansa da konuyu biliyoruz, takip ediyoruz ve çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımızın endişe etmelerine gerek yok.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM