“Keşke dememek için  yavaş hareket etmelisiniz”

“Keşke dememek için yavaş hareket etmelisiniz”

Mizahi anlatımı ile güldürürken düşündüren, keyifli sohbeti ile gönüllere dokunan hukukçu, araştırmacı ve eğitimci yazar Hayati İnanç, Afyonkarahisarlılarla buluştu

 

Hayati İnanç ile söyleşi programı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Programa; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
“ÖNEMLİ İSİMLERİ ŞEHRİMİZDE AĞIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Programda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek önemli isimleri Afyonkarahisar’da ağırlamaya devam edeceklerini belirterek, “2022 yılı başında bu salonda sizlere bir söz vermiştik. Öğrencilerimize sadece maddi yönden değil manevi yönden de katkıda bulanacağız demiştik. Siz ne isterseniz Belediye olarak gerçekleştirmek üzere her daim yanınızda olduğumuzu ifade etmiştik. Mart ayında Hayati İnanç hocamızla sizleri buluşturduk. Söz verdik yine buluşturduk. Kültürel faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Değerli isimleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. İsteğimiz bilgi dağarcığınıza katkı sağlamak. Mezun olup gittiğinizde Afyonkarahisar’ı güzel anılarla hatırlamanız için gayret sarf edeceğiz. Üniversitelerimizde yapılan her türlü faaliyette yanlarında olduğumuzu, bir ve beraber olduğumuzu kendilerine ifade ettik. Bu birliktelik devam edecek.” diye konuştu.
Program, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in, Hayati İnanç’a çiçek takdiminde bulunması ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM