Afyon Gross hizmete açıldı

Afyon Gross hizmete açıldı

Kadınana Caddesi üzerinde yer alan eski Pancar Kooperatifi’nin bulunduğu alanda
hizmete açılan Afyon Gross, 12 bin 500 ürün çeşidi ile her kesime hitap edecek

 

Afyon Gross’un dün yapılan açılış törenine Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Müftüsü Sinan Kazancı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve protokol üyeleri katıldı.
Müftü Kazancı’nın okuduğu dua ile kurdele ve kurban kesimi ile Afyon Gross hizmete açıldı.
Söz Marketler Grubu Sahibi Ali Rıza Gürakar ve MehmetS iper’in ortaklığında açılan Afyon Gross işletmesi Söz Marketler’den farklı olarak toptan olarak da satış yapacak. Bakkal, lokanta, kafeterya gibi işletmelere de toptan hizmet verebilecek olan Afyon Gross hakkında bilgi veren işletme sahiplerinden Mehmet Siper,“Biz Afyon’da bir denge unsuru olarak kendimizi görüyoruz. Yaklaşık 350’ye yakın çalışanımız var. Afyon Gross olarak da Afyon’da ilk defa böyle bir hizmet veriyoruz. Afyon Gross’un özelliği toplu alışveriş, paket ve kolilerde fiyat indirimini daha cazip hale getiriyoruz. Afyonumuz için hayırlı olur diye düşünüyoruz. Gross’ta yaklaşık 12 bin 500 barkod çeşidimiz var. Ürünlerimizin aşağı yukarı yüzde 80’inde paket ve kolilerde toptancı fiyatına diyeceğimiz fiyatlarımız var. Özellikle kafeterya, lokanta, bakkal kısmına hizmet edecek fiyat yapılarımız var. Şuan da Gross işletmemizde 25 civarında çalışanımız bulunuyor.” dedi.
“BİR TAKIM ŞEYLERE ZAM GELDİ DİYE FİYAT ARTIŞI VEYA LİSTE DEĞİŞİMİNE KESİNLİKLE GİTMEYİZ”
Ulusal çapta marketlerin yaptığı zamlarla ilgili değerlendirmede bulunan Mehmet Siper, “Son zamanlarda işte asgari ücretten dolayı bir takım basında çıkan zamlarla ilgili haberler var, pek bunun üzerinde durmuyoruz. Fiyat artışları sadece asgari ücretle ilgili değil, bu personelin ekonomik anlamda özgürlük adına olması gereken diye düşünüyoruz. Biz hiç bunu asgari ücretteki zammı fiyat değişikliği ile ilgili hiçbir şeyi göz önüne almadık. Bunun yanında işte elektrik, doğalgaz, yakıt, diğer unsurlar da var, biz sadece aldığımız fiyatlara göre piyasa dengesine göre gereken neyse onu yapıyoruz. Yoksa biz bir takım şeylere zam geldi diye fiyat artışı veya liste değişimine kesinlikle gitmeyiz. Şirket olarak da öyle bir düşüncemiz de yok zaten.” ifadelerine yer verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM