“AK Parti vefa hareketidir”

“AK Parti vefa hareketidir”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti’nin bugünlere gelmesinde emeği olan hiçbir mensubunun unutulmadığını vurguladı. Özkaya, “AK Parti bir vefa hareketidir. Partimizin bugünlere gelmesinde emeği olan büyüklerimizi, kardeşlerimizi unutmamız söz konusu değildir” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da bir dizi program ve ziyaretlerde bulundu.
Valilikte İl Koordinasyon Toplantısına katılan Özkaya, esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi. AKÜ Veteriner Fakültesi’ce düzenlenen açılışa AK Parti’nin diğer milletvekilleriyle birlikte katılan Özkaya, Afyonkarahisar Tuğla Üreticisi İş Adamları Derneği (TUĞSAD) Yönetimi ile bir araya gelerek, sektörün talep, öneri ve sorunlarını dinledi. Sektör hakkında sanayiciler ile uzun bir toplantı yapan Ali Özkaya, ağabeyinin vefatı nedeniyle Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik’e taziye ziyaretinde bulundu. Afyonkarahisar’da bir televizyon programına katılan Ali Özkaya, programda gündemi değerlendirdi.
Geçmiş dönemde AK Parti kadrolarında görev alan kişileride ziyaret eden Özkaya, “AK Parti bir vefa hareketidir. Partimizin bugünlere gelmesinde emeği olan büyüklerimizi, kardeşlerimizi unutmamız söz konusu değildir. Her zaman birlikte, Cumhurbaşkanımız liderliğinde yarınlarımız için çalışmaya devam ediyoruz, İnşallah gelecekte de çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM