Özdilek çalışan gazetecileri unutmadı

Özdilek çalışan gazetecileri unutmadı

Özdilek Afyon AVM yönetimi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle çalışan gazetecilere özel kahvaltı programı düzenlendi

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Özdilek Afyon AVM İşletme Müdürü Nihat Günsel ile Halkla İlişkiler Sorumlusu Hacer Çağatay, Afyonkarahisar’ın medya çalışanları ile AVM’de kahvaltıda biraraya geldiler.
Tüm medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan İşletme Müdürü Nihat Günsel şunları kaydetti: “Basın dinamik bir şekilde hizmet ettiği toplumu haber ve yayınlarla güçlendirmektedir. Üç yıla yaklaşan bir Covid-19 pandemi sürecini yaşıyoruz. Bu süreçte özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarında ve her zaman bizlere, topluma yazılı ve görsel basınımız ışık tutmaktadır. Covid-19 pandemi tedbirleri kapsamında dışarıya çıkamadığımız zamanlarda basınımız yine bizlere ışık oldu. Şahsende ben bunu hem vatandaş hem bir çalışan olarak çok takdir ediyorum. Basın çalışanlarımız her zaman süreklilik arz eden bir tempo içerisindedir. Pandemi sürecinde ben bunu çok iyi gözlemledim. Sosyal medya da ve her yönden bizleri bilgilendirdiniz. Kendi adıma hakkınızı helal ediniz diyorum. Bunları tüm samimiyetimle ifade ediyorum. O yüzden basın çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Basın mensuplarının pek çok işe göre farklı bir meslekleri var. Meslektende öte fazlasıyla özveri gerektiren bir işe sahip olan basın mensuplarının toplumda da hakettikleri yeri bulmanız dileğimle davetimize icabet eden katılımcılarımıza teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM