Çolpan bir dizi ziyarette bulundu

Çolpan bir dizi ziyarette bulundu

Selçuk Üniversitesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Hakan Çolpan Afyonkarahisar’da bir dizi ziyarette bulundu

 

Hakan Çolpan’a temasları sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer ve İl Ocak Başkanlığı yaptığı süreç zarfında İl Ocak Başkan Yardımcısı olarak görev yapan halen de Antalya Türk Eğitim Sen İl Başkan Yardımcılığı görevini devam ettiren Erhan Çatal eşlik etti. 1999-2002 yılları arasında Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Hakan Çolpan temasları kapsamında Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ni de ziyaret etti.
Hakan Çolpan ziyaretleri ile ilgili olarak şu bilgileri aktardı:
“Cumhuriyetimizin 100 yılında ülkemizin dünyada ve bölgemizde “Lider ülke Türkiye’ye” hedefleri doğrultusunda herkesin taşın altına elini koyması gerekmektedir. Son dönemde bölgemizdeki ve dünyadaki gelişmeler güçlü ve oyun kuran bir ülke olma kararlılığımızın ne kadar doğru, önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. MHP Genel Başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları bir bir bozmaktadır. Ayrıca Türkiye sevdalısı bizlere de bu süreçte büyük sorumluluklar düştüğünü görmekteyiz. Bu kapsamda ev ev, kapı kapı gezerek halkımıza anlatacağız.”
Halen Konya Selçuk Üniversitesi Fizik bölümünde Öğretim Üyesi olan Hakan Çolpan aslen Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nden olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM