Çoban: 90 akülü aracı dağıtacağız

Çoban: 90 akülü aracı dağıtacağız

İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban Belçika’dan yaptığı açıklamada, 90 akülü aracı Türkiye ve Afyonkarahisar’da dağıtacaklarını söyledi

 

İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban, Belçika’da yurda dönmeden aldıkları 90 akülü engelli araçlarının Türkiye ve Afyonkarahisar’da dağıtılacağını bildirdi.
Engellilere akülü araç temini için Belçika’y giden ve bu araçların Türkiye’de dağıtıma hazır bir şeklide getirecek olan İGM Başkanı Burhanettin Çoban ve Emirdağ AK Parti Meclis Üyesi Necati Şevik’in temaslarını tamamladığı öğrenildi. Konu hakkında açıklama yapan Çoban şunları kaydetti: “Şuan 90 arasında akülü aracımız hazır. İnşallah işlemleri bitti, faturaları kesildi. Tek tek açıp kontrolleri yapıldı, Motor kontrolleri yapıldı. İnşallah bir tır ayarlanacak. Tırda ayarlayınca bu araçlarımız üstelik Afyonkarahisar’a Türkiye’de dağıtılmak üzere Afyon Gümrük Müdürlüğüne gönderilecek. Biz bu çalışmayı Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın desteğiyle Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyeleri olarak Türk Kızılay’ı Afyon Şubesi ile beraber işbirliği halinde yapıyoruz. Akülü araçların dağıtımını Ocak ayının sonunda veya Şubat ayı başında hep beraber Sayın Valimizin başkanlığında, Türk Kızılay’ı ile beraber gerçekleştireceğiz. Toplam 90 tane akülü aracımız engelli kardeşlerimize hayırlı olsun. Onların hayatlarını, yaşamlarını kolaylaştırsın. Türkiye’de görüşmek üzere.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM