2023 yılının en özel takvimi basıldı

2023 yılının en özel takvimi basıldı

Afyonkarahisar merkez, tüm ilçe ve beldelerinde bulunan şehitlerimiz ve gazilerimiz adına hazırlanan takvimlerin basımı tamamlandı. 2023 yılı takvimleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığına teslim edildi

 

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın desteği ve İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ın katkıları ile şehitlerimiz gazilerimiz adına özel olarak hazırlanan takvimler Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban tarafından teslim edildi.
İGM Başkanı Burhanettin Çoban, unutulması imkânsız olan her bir şehidimizin adına teker teker düzenlenen masa takvimlerine verdiği destek ve özel ilgiden dolayı Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’na teşekkür etti. Çoban, yaklaşık 10 yıldan buna Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin hiçbir talebini geri çevirmediklerini her türlü desteği vermek adına çabaladıklarını sözlerine ekledi.
430 adet masa takvimini teslim alan Başkan Kumartaşlı ise başta Vali Yiğitbaşı ve İGM Başkanı Çoban olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Kumartaşlı, uzun zamandır her türlü sıkıntılarında, sorunlarında, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduğunu belirttiği Burhanettin Çoban’a da tüm şehit aileleri ile gaziler adına teşekkür etti. Kumartaşlı, takvimleri tüm şehit ailelerine ve gazilere dağıtacağını, şehit aileleri ve gazilere Vali Yiğitbaşı ile Başkan Çoban’ın selamlarını ileteceğini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM