Daylık: Bize saldıranların niyetlerini çok iyi biliyoruz

Daylık: Bize saldıranların niyetlerini çok iyi biliyoruz

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, partisine her geçen gün artan ilgi nedeniyle DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’la ilgili karalama kampanyaları yürütüldüğünü belirterek, “Bize saldıranların niyetlerini çok iyi biliyoruz” dedi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, partisinin Genel Başkanı Ali Babacan’la ilgili bazı yayın kuruluşlarınca yürütülen karalama kampanyalarını yakından takip ettiklerini ifade etti.
“DEVA PARTİSİNE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”
DEVA Partisine ilginin her geçen gün arttığını belirten Daylık, “Biliyoruz ki yarım yamalak duyumlarla partimize saldırılmasının sebebi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve DEVA Partisi’ne duyulan ilginin günden güne artmasıdır. Türkiye’yi özgür ve zengin bir ülke yapacağımıza söz vermiştik. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayan, hukukun üstünlüğüne dayanan, gençlerin geleceğe ümitle bakabildiği bir ülkeyi birlikte inşa edeceğiz, demiştik. Bu iddialarla aylarca çalışıp tam 22 eylem planımızı açıkladık. Bugüne kadar hiçbir partinin yapmadığı kadar ayrıntılı çalışmalarla ülkemizin sorunlarını nasıl çözeceğimizi planladık. Tarımdan eğitime, adaletten sağlığa, ülkemizin mülteci sorununa, temel hak ve özgürlüklerden sosyal politikalara, dijital dönüşümden ekonomi ve finansa kadar her alanda planlarımızı açıkladık. Tamamına DEVA hazır. devapartisi.org.tr adresinden ulaşabilir.” ifadelerini kullandı.
“BİZE SALDIRANLARIN NİYETLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ”
Daylık sözlerini şöyle tamamladı: “Üzülerek görüyoruz ki ülkenin selameti için iki satır okuyup yazamayan, ortaya bir plan program koyamayan kimi aciz siyasiler gemilerini iftira ile yürütüyorlar adil olmayan rekabet ortamı yaratmak için çalışıyorlar. Milletimizin milli ve manevi değerlerini siyasi sermaye olarak görenleri biliyoruz ki sadece kendi siyasi menfaatlerine hizmet ediyorlar. Bir kaşık suda fırtına koparan bu kişilere soruyorum. İHA ve SİHA’larla ilgili ‘Gurur duyuyoruz, destekliyoruz, bu şirketlerin sayılarının daha da artmasını istiyoruz.’ ifadelerini kesip cımbızla çekerek farklı bir anlam katanlara soruyorum. Rekabet olmayan yerde rehavet olur ifadesi üzerinden bize saldıranların niyetlerini elbette çok iyi biliyoruz. Bizim bu ülkeye sevgimizi ve sadakatimizi bayrak sevgimizi vatan sevgimizi ölçmek kimsenin haddi değildir. Toplumu kutuplaştırmakta, iftira ve hakaretlerle kendilerine siyaseten alan açmakla bundan sonra ve DEVA Partisinden sonra Türk siyasetinde yeri olmayacaktır inşallah.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM