Toplantı ve basın açıklaması  yapılacak yerler belirlendi

Toplantı ve basın açıklaması yapılacak yerler belirlendi

Afyonkarahisar’da toplantı, miting, basın açıklaması yapılacak yerlerle toplanma alanları belirlendi. Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada, 2023 yılı açık hava toplantı yerleri ile yürüyüş güzergâh düzenlemeleri hakkında bilgi verildi

 

ZAFER MEYDANI VE ANIT PARK ÖNÜ TOPLANTI MİTİNG ALANI
Toplantı miting alanı; Vilayet kavşağı, Anıt Park ile Gazlıgöl Caddesi ile Milli Birlik Caddesinin kesiştiği kavşak arası Zafer Meydanı toplantı yapılacak alanları oluşturuyor. Toplanma alanı Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Gazlıgöl Caddesinin kesiştiği Demiryalayan Türbesinin bulunduğu kavşak olurken birinci alternatif toplanma alanı İmaret Camii yanında bulunan hamam ile Şekerbank arasındaki alan toplanma alanı olarak belirlendi. İkinci alternatif toplanma alanı 2.Dumlupınar Caddesi ile Osman Atilla Caddesinin kesiştiği nokta ile Yalova – Kaptan İş Merkezi önünde bulanan alan toplanma alanı olacak. Dağılma alanı Zafer Meydanı ve alana çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olurken, yürüyüş güzergâhı toplanma alanından hareketle Gazlıgöl Caddesini takiben Zafer Meydanında Anıt park önü son bulan güzergâh olacak. Alternatif yürüyüş güzergâhı, toplanma alanından hareketle Milli Birlik (Bankalar) Caddesini takiben Zafer Meydanında, Anıt Park önünde son bulan güzergâh olacak. Alternatif yürüyüş güzergâhı; Toplanma alanından hareketle Milli Birlik (Bankalar) Caddesini takiben Zafer Meydanında (Anıt park önü) son bulan güzergâhtır.
FATİH PAZAR YERİDE TOPLANMA ALANI
Bir diğer toplantı miting alanı ise Fatih Kavşağındaki Pazar yeri olarak belirlendi. Taş ocakları yolu ile Şeyh Şamil Bulvarının kesiştiği köşede bulunan Pazar yeri toplantı alanı olurken; Adnan Menderes Bulvarı ile Kocatepe Caddesinin kesiştiği nokta ile Mithat Paşa Caddesi ile Fatih Gümüş Caddesinin kesiştiği Kocatepe Parkı ile Karayolları Şantiyesinin arasında kalan alanda toplanma alanıdır. Dağılma alanı Pazar yerine çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacak. Yürüyüş güzergâhı toplanma alanından hareketle Kocatepe Caddesini takiben Fatih kavşağı Pazar yerinde son bulan güzergâhı şeklinde belirlendi. Üçüncü toplantı miting alanı olarak belirlenen nokta Erkmen beldesinde Menderes Bulvarı PTT binası önü oldu. Menderes bulvarı PTT binasının önü ile Hacıbaba, Sayıoğlu, Yukarı Çeşme ve Yıldız Sokaklarının caddeye çıkan alan toplantı alanı olacak. Toplanma alanı Doç. Dr. Sait Açba Caddesi ile Belediye binası yanındaki kavşak toplanma alanıdır. Dağılma alanı PTT binası önünde bulunan toplantı alanına çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacak. Yürüyüş güzergâhı toplanma alanından Doç. Dr. Sait Açba Caddesini takiben Menderes Bulvarı PTT Binasının önünde son bulan güzergâh olarak belirlendi.
BASIN AÇIKLAMALARI ÜÇ NOKTADA YAPILABİLECEK
Toplantı miting alanı 1. Bölge Akarçay Mesire alanı Aksu Deresi toplanma alanı olurken, gerektiğinde İmamı Azam Camii önü toplanılacak. Dağılma alanı olarakta Akarçay Mesire Alanına çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacak. Yürüyüş güzergâhı toplanma alanından İmamı Azam Cami önünden Cahar Dudayev Caddesini takiben Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kavşağında son bulan güzergâh olarak belirlendi. Basın açıklaması yapılacak yerler; Zafer Müzesi Zafer Meydanı, İstasyon Gar önü Meydanı, Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı önü olacak. Toplantı ve gösteri yürüyüşleriyle alakalı yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartların, Belediyece kurulan ve müsait olan billboardlar ve panolara, toplantı alanlarında yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartların da program hitamı temizlenmek kaydıyla toplantı alanlarında bulunan direkler ve müsait yerler olarak belirlendi. Bu karar yayımından 15 gün sonra yürürlüğe girecektir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM