“Afyon 2023 dönemecine hazır”

“Afyon 2023 dönemecine hazır”

AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 2023 dönemecine Afyonkarahisar’ın teşkilatlarıyla, genciyle, yaşlısıyla ve esnafıyla hazır olduğunu belirtti. Yurdunuseven, “Türkiye Yüzyılı için bugüne kadar verdiğimiz çabaların meyvesini toplama vaktidir” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi İbrahim Yurdunuseven TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu ile Eskişehir’de ve Çay, Sultandağı ileÇobanlar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
“ESKİŞEHİR’DE ÇOCUK TESLİM MERKEZLERİNİ ELE ALDIK”
AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada hem Afyonkarahisar hem de Türkiye için hizmet üreterek yatırımların takibini yaptıklarının altını çizdi. Yurdunuseven, “Bir yandan Afyonkarahisar’ımız için hizmet üretip, ürettiğimiz hizmetlerin, yatırımların takibini yaparken bir yandan da ülkemiz için meclis çalışmalarımızı sürdürüyoruz. TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’na bağlı Çocuk Hakları Alt Komisyonu olarak Eskişehir’de geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Çocuklarımız için son derece önemli bir konu olan Çocuk Teslim Merkezleri hakkında Eskişehir Adliyesi tarafından düzenlenen Bilgilendirme Sunumu’na katıldık. Çocuk Teslim Merkezi’ni bizzat ziyaret ederek buradaki uygulamalar hakkında bilgi aldık. Eskişehir Valiliği ve belediye başkanlığında konu hakkında toplantı gerçekleştirdik. Komiyonumuz ülkemiz için son derece mühim olan çocuklarımızın geleceğini en doğru şekilde hazırlamak için faaliyetlerini sürdürecektir.” ifadelerine yer verdi.
“AK PARTİ DENİLDİĞİNDE İLK AKLA GELEN HİZMET BİR ZAMANLAR HAYALDİ”
Çay, Sultandağı ve Çobanlar ilçelerinde de bir dizi inceleme ve temaslarda bulunan Yurdunuseven, “AK Parti denildiğinde akla ilk gelen ‘hizmet’ kavramı bu ülkede bir zamanlar bir hayaldi. Millete hizmet; en fazla zorunlu durumlarda günü kurtarmak için yapılan faaliyetlerden ibaretti. AK Parti ile bu düzen yerle bir oldu. Bugünün Türkiye’sini inşa ederken milletimize duyduğumuz sevda ve yıllarca bize yaşatılan bu mağduriyetler bizlere yol gösterici oldu. Bugün geldiğimiz noktada yalnızca bugünün yarının değil yıllar sonrasını düşünüyor hizmeti bu minvalde inşa ediyoruz. Çay ilçemizde ilgili kurumlarımızında desteğiyle hizmete açtığımız bölgenin en iyi çim sahası ve yapımı devam eden 16 derslikli teknik lise, 200 öğrenci kapasiteli yurt alanı, Çay ilköğretim ve anaokulu ile 500 kişi kapasiteli kapalı spor salonunu yerinde inceledik. Çay Belediyemiz tarafından yenilenerek hizmete açılan otobüs terminalinde esnaflarımızı yeni dükkânlarında ziyaret ettik. Çay Biyokütle Enerji Santrali’nin durumu ve çalışmaları hakkında yetkililer ile toplantı gerçekleştirdik. Gençlik Merkezimizde gençlerimizin aldığı hizmeti hem gençlerimizden hem yetkililerden dinledik. Gençlik Merkezi bu ülkenin bu şehrin evlatları için son derece faydalı kurumlar. Gençlerimizi burada görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor.” dedi.
“SULTANDAĞI ARDI ARDINA AK HİZMETLERE KAVUŞTU”
Sultandağı’nın ardı arkasına partisi tarafından yapılan “AK hizmetlere” kavuştuğuna vurgu yapan Yurdunuseven; “Sultandağı’nı çok hızlı bir şekilde baştan inşa ediyoruz. Vizyon dolu projeler birer birer hızla yükseliyor. En önemli projelerimizden olan ve yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesi ve Otogar ile iş yerleri projelerini yerinde inceleyerek durumları hakkında bilgi aldık. En kısa zamanda tamamlanması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızal olan iletişime büyük önem veriyoruz. Çay, Sultandağı ve Çobanlar ilçelerimizde AK Parti teşkilatlarımızla bir araya gelerek kelimenin tam manasıyla ilçelerimizin nabzını dinledik. Teşkilat çalışmalarımız herşeyden ziyade hem hemşehrilerimizle devletimiz arasında hem de hemşehrilerimizin kendi arasında muhabbeti artırmaya devam ediyor. Bu kardeşlik ve birlik, beraberlik ile ilçelerimizi, şehirlerimizi ve ülkemizi hep birlikte inşa ediyoruz. Çay, Sultandağı, Çobanlar ilçelerimiz ve Yeşilçiftlik beldemizde vatandaşlarımızı dinledik. Yerinde tespit yerinde çözüm anlayışıyla aldığımız talepleri anında muhataplarına ileterek gerekli adımları attık. 2023 Dönemecine Afyonkarahisar; teşkilatlarımızla, genciyle, yaşlısıyla ve esnafıyla hazır. Türkiye Yüzyılı için bugüne kadar verdiğimiz çabaların meyvesini toplama vaktidir.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM