Taytak: Türkiye yaralarını birlik olarak saracak

Taytak: Türkiye yaralarını birlik olarak saracak

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Türkiye olarak birlik ve beraberlik içerisinde tüm yaraları saracağız” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar il teşkilatı üyeleri Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan büyük depremin ardından Kızılay’ın kan bağışı çağrısına uydu. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler Kızılay’a kan bağışında bulundular.
TAYTAK: YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ
Türkiye olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaraları saracaklarını söyleyen MHP Milletvekili Mehmet Taytak, “Türkiye son yüzyılın çok büyük bir depremini yaşıyor. Bir ilimizden diğer 10 ilimizi ilçe ve köyleri ile kapsayan büyük bir felaket yaşadık. Ancak Türk milletinin sırtı yere gelmez, bu millet fedakâr, saygıdeğer ve her şeyi paylaşan bir anlayış içerisinde tüm milletimiz her anlamda elinden gelen tüm gayreti ortaya koyarak yaraları sarmaya çalışıyoruz. Devletimizin tüm kademleri, doktorlarımız, hemşirelerimiz hep birlikte deprem bölgesinde ciddi manada hizmet vermeye çalışıyorlar. Bizler MHP Genel Başkanımızın grup toplantısında ifade ettiği gibi maddi imkânlarımızı oraya seferber ettik. Biliyorsunuz Sayın Genel Başkanımızda AFAD’a 1 milyon TL yardımda bulundu. Teşkilatlarımıza da talimat verdiler. Partililerimiz, Ülkü Ocaklarımız ile birlikte kan bağışında bulunacağız. Valiliğimizin başkanlığında başta vatandaşlarımız olmak üzere Afyonkarahisar bir bütün halinde depremzedelerimizin yanında oluyor. Bize kendi imkânlarımız çerçevesinde ihtiyaç olan malzemeleri Ankara’dan bir tır ile deprem bölgesine yolladık. İnşallah hepimiz yaraları sarmaya çalışacağız. Kızılay’ımız başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun Türkiyem diyorum.” dedi.
KOCACAN: GÜN BİR VE BERABER OLMA GÜNÜDÜR
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Türk Milletine başsağlığı diledi. Kocacan, “Milletimizin başı sağolsun. Bizlere düşen görev ne ise bizlerde bunun altından kalkmaya çalışıyoruz. Afyonkarahisar Valiliğimizin tertiplemiş olduğu kriz masası ile birlikte bizlerde belediyelerimiz ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte toplanan yardımları deprem bölgesine ulaştırmak için seferberlik içindeyiz. Gönüllü gençlerimizi de deprem bölgesine yolladık. Bizde burada MHP Teşkilatı olarak kan bağışında bulunarak destek olmaya geldik. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi elimizi taşın altına değil, gövdemizi koyarak altından kalkmalıyız. Gün bir ve beraber olma günüdür.” ifadelerini kullandı.
AKMAN: İLERLEYEN GÜNLERDE KAN BAĞIŞINDA BULUNALIM
Duyarlı davranışlarından dolayı Afyonkarahisar halkına teşekkür eden Kızılay Kan Merkezi Afyonkarahisar Şube Müdürü Dr. Kubilay Akman şunları kaydetti: “Allah bu acıları bir daha yaşatmasın. Halkımızın ilgisi çok yoğun o kadar yoğunki laboratuarlarımız doldu. Sizin aracılığınızla halkımıza diyoruz ki, şuan kan bağışında çok yoğunuz. Bundan sonraki süreçlerde ilerleyen günlerde kan bağışında bulunalım.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM