Başkan Zeybek, depremzedeleri hastanede ziyaret etti

Başkan Zeybek, depremzedeleri hastanede ziyaret etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden yaralı depremzedeleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Devlet Hastanesi’nde depremzede çocukları ve vatandaşları ziyaret etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisiyle yaralanan vatandaşlar, tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da ki çeşitli hastanelerde tedavi ediliyor. İki büyük depremde yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Zeybek, yaralı depremzedelerin sağlık durumu ile ilgili de Başhekim Mehmet Duran’dan bilgi aldı.
“Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden yaralı kurtularak tedavi altına alınan depremzedelerle görüşen Başkan Zeybek ve beraberindekiler, yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Zeybek, ziyaretler sırasında depremde yakınlarını kaybeden, enkaz altında kalan depremzedelerle sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Zeybek onlara oyuncaklar hediye etti. Zeybek, depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanacağını belirterek ekiplere gerekli talimatları verdi.
Başkan Mehmet Zeybek, Türkiye’nin tek yürek olduğunu ve acıların üstesinden birlikte geleceklerini belirterek, “Deprem bölgelerinden tedavi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesine gelen kardeşlerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Yaşadıkları acıları kalbimizde hissettiğimizi her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ettik. Ülkemizi yasa boğan bu felaketi birlikte atlatacağız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM